Sidvyer, senaste månaden

onsdag 30 maj 2012

Laser för tatueringsborttagning av Penlink

Ja kära vänner,följetången fortsätter men lasern från Penlink. Den 4 Maj fick Penlink då tillbaka laser nummer 2 som fungerar ännu sämre än ettan.
Jag har bönat och bett dem att häva köpet eftersom jagverkligen inte vill ha deras produkt längre,och de har blint ignorerat detta genom att helt enkelt inte säga ett skit.
Jag ringde Magnus Larsson som säljaren heter och bad honom på mina bara knän att be dem häva köpet,för bådas våran skull. Jag förklarade att jag mår så dåligt av denna affären och att deras företag inte heller kan tycka detta är roligt,och än mindre vinstrgivande. Han lovade att höra med ledningen (vem det nu än är) och återkomma. En dryg vecka går förbi och tillslut ringer jag själv upp dem. Då får jag besked på att den är fast i tullen.
Det var inte riktigt det beskedet jag ville ha?
De propsar alltså på att skicka mig den förbannade lasern fast jag bönat och bett efter alla dessa förbannade turerna som varit ,och när jag nu ringer och får veta att den är på väg,då återstår då frågan om väntetid. Skälig väntetid heter det i juridiska termer,,
Svaret blir att jag får vänta en halv vecka på att veta hur länge jag ska vänta.
En halv vecka väntas,,Då får jag mail om att den är på VÄG ner till Kina,inte på väg hem som det lät innan och att den är fast i tullen. Så 14 dagar får jag vänta.
Och min fråga "om denna lasern inte fungerar då?" har de inte svarat på.
Plus hjälper inte egenföretagare,inte heller Arn,KO inte heller,men det spelar ingen roll för den tjänsten tillhandahåller inte Ystad kommun.
Min jurist kan inte hjälpa mig alls.
Tips?

5 kommentarer:

JN sa...

Tips: Media. De vill knappast ha publicitet när de är så här kassa mot dig.

Paul sa...

hota med att gå till en stor tatto tidning med din historia sämre reklam än så kan man inte få.

Maria sa...

Säger också media, brukar vara väldigt efffektivt =)

Sis sa...

Håller nog med ovan nämnda! Media högt och lågt!!!

Henric sa...

Hells Angels?