Sidvyer, senaste månaden

söndag 13 juli 2014

Gott och blandat!

Denna veckan har gått så otroligt fort att söndagen bara överföll en. Det var tänkt att det skulle bli Traktorpulling i Hörby idag,men vädret tillät inte det tyvärr och jag vet inte riktigt vad tomrummet ska fyllas med,förutom att blogga  lite.
Veckan har gett en massa arbete och ett par  målningar,bland annat en ny serie startad,the celeb sessions,inledd av Bruce Springsteen. Ödet får utse vem som är härnäst.


 Agneta  fick sin första tatuering och satt genom detta som om jag inte ens var där och grävde. En grönsångare i Fuchsia  blev det:)
 Vi fortsätter att reparera Davids arm,och nu är det bara den fruktansvärda draken opå överarmen som ska täckas,men eftersom vi lasrat den måste vi vänta ett slag innan den kan täckas.
 En lårtatuering satts igenom som om inget alls:)
 Och en till lårtatuering satts igenom som om låret brann marinerat i napalm! Tänk så olika det är på folk! Man kan verkligen aldrig veta hur folk tar det,och yttersta respekt till alla  oavsett hur ont el inte ont man har,det säger absolut inget om hur tuff man är,bara att alla har olika känslig hud:)
 Ella kom in och fortsatte på insida överarm såhär i sommarpausen.Bilden har förvrängts av blogger så att färgerna ser knäppa ut igen och bedövningssprayen gör det inte bättre,men fler foto kommer när den ska bli färdig:)

 Gjorde färdigt Lord Frank förra veckan men han får åka med här eftersom jag är så slö på att blogga bilder. Instagram och Facebook tar upp det mesta  av vad man vill få fram i bild  så ibland  glömmer jag att lägga upp dem här:)

1 kommentar:

Vera sa...

Jason statham. Jason statham!! Do it! Do it!