Sidvyer, senaste månaden

lördag 5 juli 2014

Virus fyller 40,happy 4:th of july!!

EGENTLIGEN fyller jag och Virus år på exakt samma dag i februari,men Virus och Lena var så upptagna med att fixa en överraskning åt MIG just då att det fick bli ett "lite" större firande mitt i sommaren istället.
Den 4 juli var datumet satt märkvärdigt nog;) Temat var såklart USA och allt vad det betyder,och eftersom Grelber är den mest bagvände  av möllegänget drog hans utstyrsel lite mer åt öst  än de flesta andras,men så kan å andra sidan han och Imelda leka kalla kriget med gummiband och kylklampar på efterfesten.
Det cyklades ner till studion för fördrink och fixande av present till Virus. Inser nu att jag glömt att fota den,men skit i det,det han fick kommer att bli ett blogginlägg deluxe för sig en dag inom snar framtid!;)
Ingen kommunist är komplett utan antingen officersmössa eller kruka,och tänka sig att jag faktiskt hade en kruka liggandes i studion(tack mamma)! Rotar man ordentligt här kan man nog hitta både Jimmy Hoffa  ,oljefyndigheter och diverse försvunna småbarn.
Chris och tTbbe joinade oss och ganska snart börjar  Pervo att inspirera igen,och i min konstnärliga svårhetsanda  fick Tobbe mig att inse  hur man alldeles för sällan använder sig av Hawaaiskjortor inom konsten.Som pricken över i:et,som grädden på moset,som ett hav av diarré på en festivaltoalett! DET är konst!
 Fotfolket cyklade till Sjögrens och di som har en lat man åkte Camron;)Kapten bestämde sig för att köra en nykter kväll,och när han har bestämt sig kan inte ens Virus få honom att ändra sig,och då pratar vi killen med en övertalningsförmåga som utvecklades någon  under  the big bang.Kaptens envishet utvecklades vid big banget INNAN.
 Meet and great  bland det snygga folket. Kom på migsjälv med att inte kunna släppa Chris ben med blicken på hela kvällen,men det får frun stå  ut med,ett par rasben är till för att beundras!
 Mitt arrangemang med nylons ifrågasattes,tydligen kan man inte ha dem nedrullade över höfterna för att man då skapar en muffinseffekt,och jag försökte då demonstrera vad som händer om man INTE har det,,Föga anade jag att någon rev åt sig min kamera. Nå,kan jag hänga ut andras asroliga foton får jag bjuda  på detta mä.
Min åsikt om nylons är såhär:
Människan alternativt utomjordingen som uppfann nylons har uppenbarligen inga fungerande tarmar själv och förstod då inte effekten med att montera på ett tvångsbäte av extra starkt nylon just runt midjan.Effekten av att smöra åt en kvinna där är att magmusklerna under sagda tortyrresår slutar reagera på kroppskontroll och bara putar ut helt ohämmat!! All gas/mat som ska passera förbi denna resårlinjen stannar dessutom där den uppstod som en jävla trafikstockning på E65:an och orsakar svåra plågor och irritation. Jag demonstrerar med en bildserie hur mage OCH fejs ser ut när man har the shittywalk,,snygga glansiga ben,men allt annat ser ut som ett jävla sopstopp.

 Notera dubbehaka,när röven åker upp halvvägs på ryggen och  magen åker ut,då kommer även sköldpaddehalsen fram.Någonstans måste man ju ta materialet från?
Paus för stående ovationer och konstpaus för insikt om hur hemsk en kvinnas vardag är i hosseböjsår.
 Det sparades såklart inte på något alls,inte för att någon av oss trodde det,då känner man inte Sjögrens!

 Känd från TV kämpade i grilldelen,och det var inte bara jag som stod och dräglade  när man tänkte på vad som komma skulle. Det var FÖR längesedan man fick ren Müllernmat,ÖG R.I.P
 Äkta makar joinade  tillställningen straight from Golds Gym ,Sunny beach!! Kycklingvingar drar till sig brydare som flugor på skit,och brydare drar till sig cheerleaders,det är en naturlag.

 Rrrrrr,,di har flötet för sista gången,men man tackar man tackar!

 Grelber fick lätta på hakremmen lite för att kunna svälja,och nä,i vanliga fall dräglar han inte lika mycket som igår för de som frågade,det var alltså hakremmen som orsakade den effekten.  Notera den jättefina dukningen som jag missade att ta ett foto på,, Redo på bordet stod nachochips med dippa på (?)jordärtskocka och små räkcocktailer med sesamfrö och chilimajonäs,kyllingvingar grillade till perfektion och våtservetter;)
 Flawless <3
Vinet serverades av den syggaste servitrisen hitom Borrby!!!
 Davy Crocket,den starka tysta typen med häst och höcigaretter joinade oss hela vägen från Njurbältet  Örebro,och ej heller denna festen har nipplen skiftat färg. Tack,och vidare till nästa punkt i dagordningen innan jag spyr mer i min mun.
 Skulle be Kapten ta en helkropps eftersom jag hade noll aning om att jag redan så charmigt i strumpdemonstrationen  var med på bild,och som en huggbäver på mellandagsrea rusar Vera fram och tar ett stadigt bowlingrepp! Ja,man vill ju inte trilla ,så jag håller minen och tackar (trots svidande tidigare kritik )tyst mina nylons för att de finns på rätt plats vid rätt tillfälle.
 Melkeraanan mumlade ngt om att han kommer att få ligga ikväll. En konstpaus till här för att ta ett steg tillbaka. För 10 år sedan var det stora groggar med lite lemonad som alltid var med på en hörna av bilden om Megamelkan var det ,det och en obscen portion lös som fick honom att likna en hudfärgad Homer Simpson,,,nu är det ekologiskt rödvin i prydliga plastglas och possasnus,,o tempera o mores.
 Hade jag kunnat infoga ljud hade ni nu hört westernvisslingen och ett tumbleweed som flög förbi,men ni får nöja er med vad ni än har på spelaren och en marimekko sacko,,,det duger .
Det är förresten där det händer,vid sackosäkken samlas ensamma cowboys med sug i blicken,lite som ett vattenhål för alla som någon gång velat vara med i Brokeback Mountain utan att riktigt kunna erkänna det.
 Till huvudrätt blev det  bästa burgaren med ost,bacon,lökringar,aioli,pommes och litt grönt,så enkelt,så jävla rätt! Det var en så mäktig burgare att nästan ingen kunde äta upp hela,men alla gjorde sitt absolut yttersta! Till efterrätt blev det grillad hel  ananas ,glass grädde maräng cholkadsås och jordnötter! Gott gott,ännu mer sprängmätt!!


 Seriekoppling i fritös.
 I matpauserna är det numera sedvänja att huvudbonader vandrar ,mest för att se vem som ser dummast ut i dem.

 Och 10/10 ggr är svaret givet liksom.
 Man passar även på att langa  laxermedel  och ryssfemmor ur pittmarkisen,och idag ångrar jag lite att inte jag slog till,är fortfarande mätt som en adlig och lika svag som alltid!
 Nedan kommer en bildserie i ögontjäneri;)


 Nä just det,,cheerleaders rökar inte!
 Det är svårt att inte känna sig paranoid,liksom iakttagen ,ständigt iakttagen runtomkring det ekologiska röda.

 Många har kommit och frågat om det finns en chans till veto och godkännande innan jag bloggar ut bilderna från tillställningen,och det är ju en rätt uppenbar dum fråga. Svaret är nej,låt mig vara och pass.Men så utlovar jag då också att mina egna snesteg åker ut,,enjoy the tryne.
 Någon vänlig själ bar ut Niels till mig,det blev ett stenhårt återförenande. Killen viker inte en tum,men sådant är  förhållandet med en bakelitvaran.
 Veronica2 kan vara den modigaste kvinnan på festen,,,INGEN vänder ryggen åt Virus med den minen påkopplad utan att ångra det för all framtid.
 Virus blev lite sjungen för ala Monroe:)

 Ja,,,än en gång förstapris.
 Grelber försökte hångla upp Niels i brygga,men det tar ju 200tusen år att bryta ner bakelit,och jag tycks skönja lite frustration i kyssen? Märker Niels det slår han på bromsen direkt och är inte alls samarbetsvillig ,lite som en kvinna,fast plastigare (svårt i vårt sällskap ska ni veta)
 Sexuellt utmattad gick Niels in i sin inkognitoförklädnad,det är trots allt få som är beredda att hångla med en fransk varan. Just sayin.
Pompoms,något var människa bör födas med inbyggda ,nästan som Wolverines klor,vi töser kan ha utfällbara pompoms så fort vi blir skitglada och känner att vi vill hoppa lite fjolligt  och stava ut det på ett lätt överdrivet sätt? Ja,jag ska lobba för detta i europarådet.The Cheerleadermutation.


 Terese får nog också lobba lite för sin variant av mutationen,vet inte hur EU ställer sig till extrema  pompolisonger,det kan falla på trafikfaran fruktar jag. Inte nog med det,var gång man bestämt skakar på huvudet i ett argt nej ser det bara ut som om man är glad,,för att inte tala om läppglansproblemet ,,,nä Terese,du får fila på den idén.
 Vi har noterat att Cissels näsborrar fladdrar som svängdörrar när hon skrattar. Ännu mer när ett par grotehänder håller på att slita dem av ansiktet på henne! Efter ikväll hur Cissel ut 2 garageplatser i sin näsa.Doublewide.
 Ännu ett Brokeback moment vid sackon,iaf från Virus sida.Ja Virus  har det lite vaseliniga leendet på,och för allas trevnad fick han en chans att rätta till det. Säg inte att jag är orättvis med fotona,man får ibland en chans att redigera.I bild nummer ett håller han ölen som en köttleksak,,
 Bild nummer 2 som ett vapen,,möed manligare.
 Någon ropade på Veronikorna att de skulle vara med på mild. Vera drogs dit som genom osmos eller anal magnetism,och när någon då föreslog att det skulle vara en NORMAL bild (mindre WT och mer kompis),,,
 ,,,så blev det genast mycket,,bättre,,,?,,,?

Mörkret sänkte sig ,de självlysande ölen dukades fram,poolen öppnades och folk drog sig till terassvärmarna trots att det var supermegaväder! På terassen stod Skittles,m&m crisps,popcorn,marschmallows och nötter och väntade,och trots att man var sprängmätt dök Mr Kreosot upp i hjärnan och jag fyllde vad som var kvar av mag/tarmkanalen med Skittles (Ja det räknas som att äta vilket håll du än stoppar dem)

 Imelda och systemkameror är INTE kompis med varandra!

Som de pågaglyttar de är var männen först(och de enda) som var nere i poolen. 31 grader i poolen är lite kallt för en annan,men någon måste ju dokumentera särskolans simlektioner och jag tog det på mig.
 Grelber försöker här återagera landstigningen i Normandie,och det gick åt helvete för honom också.Det visar sig att bada med stålkruka från WW2 inte är en så smart idé som vi båda trodde.
Ja den är strömlinjeformad,men också av stål som sagt och ytspänning är inget man arbetat på i den Sjögrenska poolen. Det blev mer en uppvisning i hur det sett ut om särskolan släppts lösa i Barsebäcks bassängen med tungt vatten. Underhållande men kortlivat.
För att öka flytförmågan slängde jag en rosa flamingo åt honom,det gick faktiskt lite lite bättre ett slag,,,Man börjar här någonstans fundera på vad som faktiskt är världsrekordet för att hålla andan under vatten,men insåg att Grelber nog inte kommer att överleva för att njuta av bravaden.
 Om man istället monterar pingvinen PÅ hjälmen kanske huvudet kommer lite närmre ytan? Grelber surar inte för att planen är bristfällig,han tar helt sonika en längd till! Ska man drunkna ska man göra det med stil.

 Aldrig trodde man att den betongröven skulle vara det första som flöt upp till ytan,men krukan,hur osannolikt det än låter väger faktiskt mer!
 Ett nytt försök vid Normandie(lägg märke till hur mycket lättare det är UTAN skarpt artilleri)  med fötterna först denna gången. Vid detta laget var jag lite pömsig och tog sjöfågeln i plast och gick för att hänga på verandan.(plastdjur dras till mig) Fick aldrig klarhet i om Normandie föll eller om det sitter sjukt mycket kommunistfluff i Sjögrens poolfilter idag?
 Som den jävla pensionär jag är så var det slut för mig och Kapten vid halv 12(kapten ska bygga hus idag) men de timmarna jag är på en fest är 110% skitroligt,och DET räknas!
En MILJON tack till Virus och Lena för en super superkväll! Tackar Danne för den magiska Maten! Sällan man kommer att glömma denna kombon,denna perfekta varma sommarkväll ,omgiven av underbara vänner. Den 4 juli 2014 gjorde att jag inte längre har ångest för min 40:års,,,det ska bli ett rent jävla nöje att fira den och få bjuda igen!!!


Inga kommentarer: