Sidvyer, senaste månaden

tisdag 21 oktober 2014

Elefanter och svarta hål.

TID!! Är det någon som har mer av den!? Jag köper den gärna. 
För ca 2 år sedan led jag av en kris deluxe och visste inte riktigt vad jag skulle göra av mitt liv,vad som var poängen med det hela och vart nästa trappsteg fanns. I nästan 2 år gick jag runt och led alla de tysta minuterna som fylldes av upprepningar  som livet består av.
 Äta(men inte onyttigt,gud förbjude) 
Jobba(skoj,men sen då?) 
Skita (nödvändigaste av hela raddan kanske)
 Sova(slösa bort livet)
Söndag kväll,do it all again.
Jo vi reste då med,men ja,när man gjort det ett tag inser man att det faktiskt inte är så svårt,har man bara pengar till det kan man köpa sig vilken resa somhelst,och när man tänker efter finns där liksom inga ställen jag så illa desperat vill resa till eftersom bakåt i tiden inte är ett alternativ.
Vad jag ville komma till är att man liksom stod och trampade i ett hål,ett ack så bekvämt hål,men ändå.
Så kom stunden då allt bröts,och jag fick hopp om framtiden igen! 
Vi sålde huset i Svenstorp!
Det stället dränerade all skaparlycka jag kunde uppbåda,mer än jag någonsin trott. Till min stora förvåning så blomstrade all skaparglädje när vi trängde in oss på vårt temporära 45kvm boende där jag eg inte skulle "kunna" måla trodde jag.
Har aldrig målat så mycket som jag gör nu,och är lite förvånad över detta,men tar vågen med glädje. Plötsligt dök ett designuppdrag upp,sen ett till,sen ett till,,,och jag anföll med allt jag hade,och klarade dem (tror jag,flera varor är ej utkomna än)
Satte upp en temporär målarvägg i studion,och får plötsligt mer gjort än någonsin på stortavlor! Så underligt livet kan vrida sig? 
Äntligen är det stora intet borta och jag upplever att jag har extremt lite tid över ,,just the way I like it;)
Klar med nästa stortavla blev jag i helgen,Inertia elefanten,kalla den vad du vill,it is done:) Även denna bör man se irl,de gör sig inte så bra på bild,alla färger fördummas,och pärlemon syns inte. Välkomna in;)

2 kommentarer:

Maja sa...

Åh Gud! Att det är det en Stor tavla! Var helt säker på att de var en a3 akvarell när jag såg den på insta.
Hoppas den finns kvar tills nästa gång jag kommer ner/ är med på vernissagen, för den här vill jag verkligen njuta av irl. :o

Stina sa...

Såklart den är stor:)