Sidvyer, senaste månaden

söndag 19 oktober 2014

Söndagsloppis!

Såg i lokaltidningen en liten notis om en söndags loppis/antikmässa ,och söndagar är fan perfekt tid för detta! Saknar att bränna rundor på sådant och bli överlycklig även ett litet fynd eller 2.  Det fina med antika sake är att de sällan tappar i värde ,och gör de det skiter man i det ,man köpte dem för att de var fina och de slutar aldrig vara fina:)
En ny antikaffär har öppnat i stan för ca 5 månader sedan bredvid Grevinnans mitt emot  Hemmakväll som hade ställets absoluta höjdare! år mig att vija pimpla mina pippiar i studion till max. Denna gick för nätta 1200 kr,,sällan har en duva varit så snygg och dyr;)
Satte mig för att hitta ett nytt halssmycke,har 2  och de börjar bli smått enformiga nu,och hittar en storfavorit. En Citrin satt i silver med slänk och zirkon,en stor klassiker på 30-talet.Denna får gärna fira sina 100 år med mig när denna tiden kommer. Gick ett varv pgr av priset,men lets face it,allt på antikmässa är inte billigt,och det känns på något sätt rättare att lägga lite pengar på ett smycke:)


 Sen hittade jag först av allt en jättesöt art noveu puderdosa från  coty med de sötaste luffarna på. Någon kvinna på 30-50-talet har med all säkerhet  haft den som sin trogna vän i väskan. Såg inte förräns jag kom hem att där fanimig var puder kvar i den!! SWEET:) Luktar tant och hemmavirkat,som sig bör!

Joinade DO som såklart redan var där  och som hade hittat ett set Mucha tryck och en Hermes slips! 


1 kommentar:

Anonym sa...

Finns en ny sajt med fler loppisfynd - Yardsale.se :)