Sidvyer, senaste månaden

måndag 23 februari 2015

Fölsedagsbakelsen och monsterfingret

I lördags putsade vi färdigt på Teas candysleeve och nu är den äntligen färdig! Tea har en rätt magisk hud att tatuera och ALLTID roliga historier att dela med sig så dessa sittningarna kommer jag att sakna massa!
 Sen är det ju faktiskt min fölsedag idag! Jag firar in det 38:de året med guessklänning och ett besök på sjukhuset i simrishamn!

 I vanliga fall brukar en eller max 2 sprutor räcka men bara för att det är en speciell dag tog jag 3! Långfingern är inte alls på  partyhumör och vill helt enkelt inte  vara med,utan ställer sig raklång och bultar. Lät surfan stå där och trada sig medans jag hasade vidare till Möllers ( ja DO jag tänkte mig inte för)  och  bjöd migsjälv på en bakelse!
  De hade semelwraps ,så jag testade,men ca 2 cm in på ena kanten gav jag upp,det var inte alls gott,och jag höll mig som vanligt till vaniljsåsen i princessbakelsen. Ja? Det är allt man kan äta på den,det och lite grädde,sen får resten,inklusive det gröna inslagningspappret/ marsipanen åka i sopan!
Kommer att få skitont i magen av detta,men man fyller bara en dag om  året och det kan det vara värt!

4 kommentarer:

persbo sa...

Grattis på födelsedagen bästa Stina/Anette o Pås

MissSofie sa...

Hej, hittade till din blogg när jag sökte på "Dermografism tatuering". Såg att du längre bak i din blogg tatuerat någon med Dermografism och undrar därför hur det funkar att tatuera sig när man har det, är det mycket svullnad och hur reagerar huden?
Har själv Dermografism och är sugen på att tatuera mig men är osäker då vissa säger att man absolut inte ska göra detta och vissa säger att det bara är att köra på.
Tacksam för svar, kram!
Annsofie.claussen@gmail.com

Simon sa...

Happy birthday Stina! Grattis! All the best.

Nova sa...

Grattis i efterskott