Sidvyer, senaste månaden

fredag 13 februari 2015

Snälla Tomten

Kära tomten,,
Jag tänkte såhär,att du har nog en liten downperiod nu när julen är över och runt Mars bör du komma in i perioden "uttråkad" och liknande,och då kanske du kan tänka dig att ta dig an min önskan.
Ända sedan jag var liten har jag haft en enorm buske hår på huvudet. Jag har hatat det i många år eftersom  diverse barn har skämtat om det ,att jag ser ut som en ängel eller ett får. Jag har klippt av det,misshandlat det,plattat färgat  glömt bort,aldrig vårdat det,tills jag blev lite mer vuxen och insåg att det faktiskt är rätt bra,,rätt jäkla fint tillockmed,och på senare år börjat äga det.
Jag har alltid haft väldigt tjockt hår,så tjockt att flätan i nacken var som en stock,eller vardera en fläta på sidan var 2 tjocka grova rep.

De senaste 2 åren har något hänt. 
Jag började lägga märke till det  men tänkte att jag inbillade mig,men när jag en dag skulle fläta det insåg jag att jag inte har mycket mer än en råttsvans kvar ,en tunn tunn slinga hår. 
Jag tappar bara mer och mer hår och inget verkar kunna stoppa det. Jag har en smygande misstanke om vad det är som orsakar det,men det är utom min kontroll (kan inte operera mig själv),,
så snälla tomten,,,trodde aldrig jag skulle säga detta men,,
Allt jag önskar mig på min födelsedag är mitt hår tillbaka,,

 (bild före )

2 kommentarer:

Pixi sa...

<3 kram

Tomten sa...

Kära Stina
Trots du ätit dina mediciner och vitaminer var dag ber jag om ursäkt att jag ej kunnat göra dig glad. Men nu har jag semester och sitter mest och käkar rester.
Jag ska försöka komma på ett knep så din fläta åter blir tjock som ett rep.
Kanske jag inte lyckas till din födelsedag men bör ju ha det ordnat till kommande juldag :)
Annars jag ingen riktig tomte är och du åter över mig svär.
Grattis i förskott kära Stina - nu ska jag snart påskharen börja pina :)