Sidvyer, senaste månaden

lördag 7 februari 2015

Vårdgaranti och vuxenblöja?

I november kunde jag ränna ut att det var dax igen,och att knutorna var tillbaka. Väntade tålmodigt på att egenremissen man tvingades vänta på,fylla i,skicka in,skulle hitta rätt och att jag skulle få tid,och  i mitten av december får jag tid,,hos fel avdelning. De ber mig skicka in en egenremiss till gyn,,,jag går hem och våldsgråter efter att jag skrivit i en exakt likadan egenremiss igen. Får svar flera veckor senare att jag KOMMER att bli kallad om ca 2 månader.
vad är det för jävla effektivitet? Att skicka brev fram och tillbaka och fitta rundor med att berätta för mig att jag KOMMER att bli kallad,de vet bara inte när.

Jag fick av ren tur en avbokning i Simrishamn och där visade det sig att det är långt gånget,knutorna är stora ,olika sorter och smärtsamma. De måste opereras bort. Min läkare berättar för mig att det kommer att ske i januari-februari.
Lite längre fram får jag besked att jag ska  KOMMER att bli kallad på magnetröntgen,,ingen direkt tid,bara att.
Någon vecka längre fram får jag tiden hemskickad. Jag ska röntgas i slutet av Februari. Hur snabba de än är kommer jag inte att bli opererad i Februari,,,,,
ÄNNU lite längre fram får jag ett brev att jag KOMMER att bli kallad till OP i Kristianstad ,,om ca 2 månader.
Vad är den jävla poängen med att skicka ut en massa brev där det står att jag KOMMER att bli kallad,,,??
Så läser man längst ner på sidan och skrattar med klumpen  i halsen,,,
Vårdgarantin innebär att man har rätt att få tid inom 90 dagar från beslut om remiss,,, vi kan för närvarande  erbjuda tid inom vårdgarantin,,,
Ja?
Om man kollar upp wikipedias definition på garanti står det följande,,,


Så om de inte kan erbjuda mig tid inom vårdgarantin får jag en ny livmoder, de reparerar skadan den gjort,jag får avdrag på priset?(mamma vad kostade den?)
eller så köper de tillbaka livmodern,och ontet.
Ja nu är jag mycket lugnare,detta kommer ju att ordna sig.

Just nu tvingas jag gå och pinka ca 17 ggr om dagen,går upp 2-3 gånger om natten ,dvs sömnen är sådär. Om 2 månader vet jag inte hur stora de är,men jag fruktar att statens svar på "vad fan ska jag göra?"  är:
vuxenblöja.


Inga kommentarer: