Sidvyer, senaste månaden

fredag 6 februari 2015

Träna INTE sjuk!!

Jocke ville göra ett anatomiskt hjärta,och eftersom jag inte träffat honom på väldigt länge (6 år sedan sista tattoon jag gjorde  på honom) så hade jag inte hängt med på vad som hänt de senaste åren.  Det visar sig att Jocke är ett toppenexempel på vad som kan hända när man tränar sjuk. En trolig halsfluss  gjorde att han utvecklade hjärtsäcksinflammation. Jocke är envisare än fan och gick med det rätt länge tills han blev kollad på sjukan,som sen inte släppte honom. Hans hjärta var på väg att ge upp.
Ett år  fram i tiden och det ser ut som om det ska ordna upp sig,om inte helt så åtminstone så att det håller för ett långt och gott liv! 
Det kallas för Lemierres syndroms,den glömda sjukan.
Ta lärdom av Jocke,,träna INTE när du är kass! Att vara sjuk är så olika från person till person och det är svårt att känna när oviljan är just bara det eller faktiskt en fysisk grej,men försök;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Usch ja fy. Min före detta svägerskas pappa dog av just detta. Han var förkyld och begav sig ut och motionscyklade, nån vecka senare gick han bort. Så stanna hemma istället för Guds skull!