Sidvyer, senaste månaden

måndag 9 februari 2015

Idrottsgalan,som bara vi kan göra den:)

Ja Kapten ser lika förvånad ut som jag var,att han plötsligt frivilligt befnn sig på Idrottsgalan på Ystad teater,men så var det,han kom med frivilligt,jag har INTE fotoshopat bort ett koppel här. En kväll med mycket nya folk och många fantastiska idorttsprestationer skulle hållas och möllegänget var där !
 Den obligatoriska duckface selfien  på läktar2 ,en läktare som är gjord för pygmeer ,INTE för en 1.80m Vera,knappt ens mig. Kombinera det låga räcket med ett par Versace stiletter,sluttande golv och ett par kryckor som lever ett eget liv (Veras) och jag fick dödsångest på första parkett!
 Utsikten var desdå bättre och vi fick Virus full frontal när han skulle dela ut det sista priset till årets kvinnliga och manliga idrottare (inte  alla kriterier i en person)
Jag vill dock ÄN en gång uppmärksamma (internskämt på galan) att årets manliga fick en bil(leksaks),årets kvinnliga inte ENS en cykel!??
 Efter det är det mat vin och mingel i teatern och det är så magiskt att få sitta inne i teatercaféet ,om än hög ljudnivå,ock så vackert och gemytligt!
 Jag har bestämt att jag ser ut som en manisk bönsyrsa i  denna frisyren,men nu får jag håla stumt på detta ett tag, den är oavsett för lång för att kamma ner nu.
 Efter femte påfyllningen av vitt börjar Vera bli lite närgången och inte trodde väl hon att hennes egna kryckor kunde användas som vapen MOT henne!

 Ja,,,som ni ser behandlar vi de flesta sammankomster likadant,det är inte så mycket "stiligt" kontaktknytande,utan njutande i största utsträckning. Om jag dör före alla er andra vill jag att min begravning ska se ut såhär!! Glöm inte det!

1 kommentar:

Vera sa...

Dö? Kommer aldrig att hända. Vi kommer leva för aaaalltiiid!