Sidvyer, senaste månaden

lördag 2 maj 2015

Jobb konst och statusrapport.

Jag jobbar  på som vanligt nu efter op,och det är extremt tröttsamt men det går. Till råga på allt har min bil brakat ihopa så jag har fått fortsätta åka med Kapten var morgon och var kväll. Bekvämt men lite veckigt  och ofta långa långa dagar då Kapten inte riktigt har ett tidsbegrepp. Snart kan vara 10 minuter men också en timme.Man lär sig;)
 Vi startar veckan med en jätterolig tattoo där jag fick göra lite som jag ville,och hyllningen till mamman som inte längre finns med oss blev en riktigt vacker tattoo dessutom:)
 Sen har vi en arm med en magnolia,och det passar ju så bra nu när de slår ut i full blom:)
 Det kvittar tydligen hur trött jag än är,jag målar som på automatik,kan inte INTE ha en ofärdig canvas ståendes i studion,då har jag inget att göra de få minuterna jag inte tatuerar. Plötsligt är en stortavla påbörjad  igen,,,
 Och inte bara det ,Aimees porträtt är färdigt dessutom. Ett rent nöje att få måla av denna kvinnan,det finns inte en detalj i hennes ansikte jag inte kan luta mig tillbaka i och verkligen njuta. Ja hon finns,och ja,minus frisyren ser hon verkligen ut såhär:)


Gnäll:

3 veckor efter operationen och det är  sällan jag får en hel natts sömn eller en enda kväll utan otroliga magsmärtor. Inte från såret utan från de jävla tarmarna som inte verkar kunna lugna ner sig. Vaknar om och om igen på nätterna i enorma plågor,och försöker helt enkelt sova igenom det,men det går oftast inte. Jag får ha tålamod tills ca 3 månader efter op,då detta tydligen är vanligt efter hysterektomi.
Fick svar från Skitröntgen och ultraljud att de inte ser stenar eller inflammation just nu,men dock en förändring i levern som verkar godartad,,,jaha,,?  Jaha.

Inga kommentarer: