Sidvyer, senaste månaden

söndag 31 maj 2015

Humöret och bilen,,vi är tydligen ett.

Frustration
Jag har fortfarande inte fått tillbaka min bil. Jag hade den i en dag och insåg att vad än firman som hade den gjort så hade det inte hjälpt ett skit. Den går som en påse skridskor och motorlampan blinkar  hela tiden. Jag lämnade in det till en annan firma i torsdags kväll innan vi åkte till prag..en vecka och en helg senare har ännu inget gjorts,,, Jag fattar inte varför det tar så idiotiskt lång tid denna gången?   6 april gick den sönder,,,vi börjar närma oss 6 juni snart. 2 jävla månader för att plana en topp och få den att gå ok,allt detta EFTER att den servats.
 Sen är jag inte förvånad,,Jag verkar påverka mina maskiner med mitt humör. När jag kämpade med garantiärendena på lasern brakade allt ihopa på minin,allt garantiärenden. När jag sket i lasern och gav upp slutade bilen krångla.
Nu var jag nervös för operation och 2 dagar innan gick toppapackningen på bilen så att den behövde opereras;) På det går jag och oroar mig/ tänker mycket på att saker står stilla och tar alldeles för mycket tid i huset,,då tar det tid med bilen,,
Men att stänga NER ALLT DETTA!!! Det har jag inte greppat hur man ska göra än;)

Inga kommentarer: