Sidvyer, senaste månaden

tisdag 16 juni 2015

Gott och blandat och FRAMGÅNG inom hårhelvetet!

Måste dela med mig av lite charmigt österlenpretto;) På vägen hem till Löderups Strandbad är där en liten luda med tag själv  grönsaker och bär,med de finaste närodlade grönsakerna kan man tänka sig!! Älskar att stanna där och ta med lite gotte hem,och ibland kan man bara äta kokt nypotatis och tomatsallad,,och smör;)

 Sen svänger man nerom Kåseberga och tar med lite färsk rökt makrill och färska räkor,,Helmat overload!!
Köpte nya block för att ha ett i studion och ett hemma(annars blir jag galen)  och hittade ett stort avlångt grovt gränsat block som kommer att bli en serie fåglar möjligen:)

 Sen till de BÄSTA nyheterna ever! Hade en känsla  när jag vaknade imorse att dagens hårtvätt inte skulle bli så jobbig som de har varit en lång lång tid nu,och fasen om jag inte hade rätt!!!(antar att jag märkt det på hårsnodd mm att d inte dröser mer) Har håret konstant uppsatt för att inte se hur mye som släpper vilket innebär att allt som släpper syns och kan bli räknat,och idag var jag långt nere under 100 hår per dygn!!Det är så fantastiskt underbart,åtminstone att få någon dags  respit,och faktum är att det har minskat från 300+ på 2 dagar till ca 260 per  2 dagar,och idag 180 ca på 2 dagar de senaste 3 tvättarna!  Jag är inne på dag 15 ca på Redkens Retaliate som jag fick av kära Christine på Ponton hair,och det känns som att det fungerar!  JOY JOY JOY!!

3 kommentarer:

Nova sa...

Va skönt :) blir så glad :) tänkte på det där med hårband, det finns några som inte sliter lika mycket på håret , de är utan metall och så är de platta och mjuka . Tror de finns på Åhléns .( fast de kanske du redan har testat )

Stina sa...

Det är exakt sådana jag har och har haft några år:)

Nova sa...

Dom är grymma :)