Sidvyer, senaste månaden

söndag 21 juni 2015

Midsommar 2015 at Wildgoos! aaaand BONOS!

Midsommaren 2015 var det Sköldarna (IGEN) som stod för,och 11.30  var klockslaget satt för starten på dagen! Jag lastade det viktigaste i caddyn ,satte en blåslampa under röven på Kapten som hade en kvinnodag och kved inne i klädkammaren att han inte  hade något att ta på sig!!
Fruntimmer!!

 När vi kommer till Vildgås är matlagningen i full gång och champagne möter oss i dörren:)
Det första JAG måste göra är att be Virus kolla lite på partykameran! Den har på något mystiskt sätt slutat zoom efter att Pittbriff hanterat den med övervåld,och autonom har helt slutat att funka;)

 och efter att Linus fått tag på den blev allt så mye bättre! Tack Virus,,I owe u.Om man skriktvingade   den kunde den ta klara foton,men det krävdes  att objektet stod väldigt stilla,så Jordgubbar och Corona är det ni kommer att se klart från kvällen,allt annat är suddigt,,precis som för oss.
 Kan berätta att Linus hann få både tennisarmbåge och mjäll innan vi lyckades med detta fotot tex. Ugnsankan ska med om plats finnes och tillfälle ges!
 Cissel hade dukat så grann i de 2 tälten något geni bestämde sig för att införskaffa. Kan väl påpeka att detta var den näst kallaste midsommaren jag någonsin upplevt med minnet intakt. Den kallaste var en midsommar i Smögen på 10 grader där det förväntades att jag skulle sova i en jävla vedbod. Ni kanske läste om massakern som följde i Smögen weekly,,annars skiter vi i den anekdoten.
 Det enda ynka man behövde ta med sig var sillen,resten stod värdparet för (tusen tusen tack)  och ägghalvorna var PERFEKT kokta Sköld,,det var något helt annat som rann ur dem  och ner på brickan undertill,jag lovar!


 Vera har detoxat i en månad innan midsommar och vet inte riktigt vad det är hon har framför sig,,det KAN vara ett vinglas eller ett riktigt snyggt cykelställ,, det tog ca 2 sekunder för poletten att rinna ner,,
 Sen,,sen kom hon ihåg kärleken,det oförglömliga ögonblicket när två älskande sammanförs efter en längre tids frånvaro. 
Det är 1914 ,det är Titanic,det är Jane och Tarzan,,
Det är vackert.
 Maten smakade fanatiskt,och efter det SKULLE det gås till midsommarstången för att kolla på när svenska folket hoppar rundor som retarder  runt en fallossymbol och sjunga om grodor(roar mig alltid med att plocka sönder traditioner i beståndsdelar,,keps you sain) men vädertarmen sade oss att vi troligen inte hinner merän 5 meter innan det börjar ösa ner igen,,,
Och så rätt tarmen kan ha ibland,,,
 Vi stannade kvar i tältet och utforskade det mänskliga sinnet lite. Kolla bara på när jag nämner att OM man stirrar riktigt länge  i taket på svarta tält kommer man att se en fi##a!
Slår aldrig fel.
 Linus har andra trix för att få se samma sak,oklart om det lyckades denna sidan midsommar.
 Sen jävlar brassade det på igen och man koktes lite inuti tältet. För att inte gå in i matkoma och svennefylla gav vi oss på en omgång Kubb,för lets face it,det blir inte midsommar utan kubb och sill.

  En annan familjeaktivitet är tydligen att röka pipa med Kapten! Det liksom flockades med folk runt honom var gång han tände upp,och visst ÄR det charmig med piprök. I löv it.
Här har vi Björn ,han röker inte heller.


Det hanns med 2 snabba prestigefyllda omgångar och det kvittade lite vilket lag jag än var med i ,,det laget förlorade. Mitt kubbgame var INTE på!! Förslag till nästa år är att kasta med den store jävelen,minimera de man ska sikta på och spela maraccas med  resten å möget! 
Jag är inte bitter.
 Sen blev det tipsrunda ,,även den blev inomhus eftersom det än en gång våldsregnade ,och jag hade en jävla tur som hamnade i Tean Inga-Linus för utan honom hade jag haft ETT jäkla rätt!! Det var nåt skit i rosévinet.

 Sköld deltog inte dels för att han är smått partisk och dels för att någon var tvungen att ta hand om fladdermössen.
Team Inga-Linus vann ,och det får man fantamig fira med en snaps i tältet,som vid detta laget påminde mycket om en finsk ångbastu,lite varmt ,lite fuktigt och mycket dricka!
Vi lärde Karl-Jan att dricka snaps snyggt och jag måste applådera hans hängivenhet på ämnet,,pappas påg?
 Här är Cissel,,hon röker inte heller!


Medans Virus och Bamse jämför huvudstorkelar (Virus har äntligen hittat en till individ med storlek "John Deere" i hatt) åt vi andra riktigt god jordgubbstårta och drack kaffe!
 Vid detta laget kunde Vera inte stå på benen,,,,
Nä,skämt å sido, hon ser ut så.
 Jag var förutseende nog  att ta med raggsockar för att klara denna sommarkväll,,,queereye for the straight guy hade kvävt sig själv med sin tunga om de varit här. Ska försöka ordna det nästa år.
 Vera försöker roa barnen,,Karl-Jan ser mer ut som om halsbränna hade varit det föredragna alternativet?


 Vattenskadat rosé har ingen dytt å.
 Vi försökte förklara syster yster och lillstrumpa för Cissel,och toppade det med vilse i pannkakan. Efter en kvart av att se ut som mögelskadade pedofiler insåg vi att Cissel aldrig kommer att inse obehaget vi var tvungna att stå ut med som glyttar. Hon föddes  i Pikatchu-åldern och vi måste låta henne hållas där. Konstiga saker hände så fort man släppte sin lur ur sikte,,,det luktade jordgubb så jag är ganska säker på vilken sorts snigel det var.
 Innan man  insåg det var klockan massa och jag var VÅLDShungrig! Så illa att jag började må illa och gick istället in för att prestigediska och kolla lite på Sköld och Jens när de hade ett moment i köket!
Sparrisgitarr,,aldrig förr sett och är osäker på om jag kommer att få se någonsin igen.
 Har man rosa skjorta kan det lätt hända att steket  går överstyr,och medans han vaskade sin magnumflaska tänkte han flyktigt på barnen i Biafra,,och sket fullständigt i dem en gång för alla.
 Jim morrison kom fes och försvann,mycket medveten om att livet bara är en fixerad punkt i tidsrymden och att vi alla är skinande ljus i universums storhet,,?


 En bild som mycket väl representerar midsommarens väder, En hel dag av "JA!! NU går vi,,nä förresten,ta in alla kläder,,eller kanske inte, det ser ut att,,bilen är full av vatten. Är det din cabbe som flyter där borta?Ahhhh det är fanimig gutt i solen,,har du en flytring till?"
 Grille och en RÄTT så sexuell ost och potatisgratäng till den grillade sparrisen fick avrunda kvällen matmässigt,och Mästerkotten kom fram,dvs Virus har inget armhår mera,,igen.
 Jag har aldrig lagt märke till det innan men visst skulle Sköld kunna dansa balett vilken dag som helst?

Maten var amazing,,så enkel,,så välbehövlig,och efter det satt vi en liten stund i matcoma och undrade vadfan det var som hände. Precis DÅ slog vädret om och set var blå himmel så långt ögat ville nå,och jag och Kapten knep tillfället att slänga oss på cyklarna och dra hem! Ja,,pensionärstid,jag vet.
Med en fleecefilt virad runt hela mig skrikcyklade jag hem,så frusen att jag var blå om händerna hur jävla mycket jag än paddlade!

 En miljon tack till the Shields för detta skitfina midsommarfirandet!! Nästa sommar är det fanimig vår tur!!!
 Men hold on!!;;;det skulle eg inte  vara slut riktigt än,,, Dagen efter var vi bjudna till Gorkijpark för att göra slut på rester och snaps,och jag hade såklart bokat in jobb,men möllegänget startade så smått vid 12.00 när jag lämnade the Shields där,smått bakis och dämpade. Det varade tydligen inte superlänge;)


 Hahahah när jag kom vid 16.00 satt gänget djupt i det och Kapten tittade på mig med stora valpögon ,,han ville hem;) Hahahaha Jag ångrade lite att jag inte stannade då jag  fick Snaps hela kvällen jag skulle kunna beskriva men hade behövt döda alla läsare sen;)  Kapten somnade 19.30 och sov till åtta i morse,så jag antar att det var nödvändigt,,men jag VET att jag missade en av de bättre kvällarna  på länge! Men det kommer väl fler Grelber och Imelda?;)Inga kommentarer: