Sidvyer, senaste månaden

onsdag 3 juni 2015

Redken mot håravfall testas nu!

Efter att ha fått höra att det jag tappar är så normalt satte jag mig ner och räknade håren och det är långt över 150 om dagen så nu har jag bekräftat att det inte är normalt. Det börjar se tunt ut uppe på även om det ser ut som om jag plötsligt börjar bli väldigt blond igen,,blond el grå;) Hahahahahah!
Som den underbara välgörande person Christin på Poncho hair i Ystad är GAV hon mig Redkens retaliate serie som ska motverka håravfall och denna ska jag nu testa. Inget har hittills stoppat håravfallet ,det känns mer som om det eskalerat,men  nu får vi se!  
Jag har tappat paniken helt,,,lustigt men väldigt sant. Inte det att jag kommer sluta  försöka få behålla mitt hår,,jag orkar  helt enkelt inte panika över detta mer. Än har jag mycket hår kvar och OM det värsta händer får jag klippa mig kort. Inget ont i det;)
Vill tacks Christine så jättemycket vad som än händer med detta nya schampot och de nya produkterna. Det betyder så jävla mycket bara att få hjälp från olika håll:)5 kommentarer:

Nova sa...

Hoppas att redken hjälper , vet att Kevin murphy också har schampo och balsam som ska hjälpa vid håravfall så om redken inte funkar finns det ju mer att testa så ge inte upp.

Stina sa...

Tänkte på en sak, du har inte kollat om du har överaktiv sköldkörtel?

Stina sa...

Mina värden var alldeles utmärkta ,testades för 2 v sedan ungefär. Inga brister alls.

Viktor Villgren sa...

Du kan även prova att käka ett vitamin tillskott som finns att köpa på hälsokosten. Det heter hårkontroll och är till för att bibehålla håret och dess pigmentering men även att stärka det. Tycker faktiskt att det funkar skitbra och håret blir mycket tjockare och fastare av det. Hoppas dina nya Redken produkter works its magic :)!

Stina sa...

Viktor: jag har ätit priorin i 3 månader innan detta,nu bytat till silica plus OCH stora hårkuren. Äter järn och D-vitamin utöver detta ,tar inga mediciner mot lederna längre,eller åtminstone ytterst sporadiskt. det är det som är lite scarf,,jag står på en bra bas av vitaminer och hårtilskott. Jag tog som sagt priorin i 3 månader Efter en månad hade jag naglar som en gudinna,efter 3 månader frasade ALLT ihopa sig igen:( nu har jag naglar som skivar sig illa och håret fortsätter att trilla av. Börjar få en tunnare cirkel uppe på huvudet.