Sidvyer, senaste månaden

tisdag 30 juni 2015

Samlad helg!

Efter en ytterst lugn lördag var det full samling i Huset(som vi desperat försöker komma på ett namn till,,de populära förslagen är Burj Bjäresjö,Die Hard, Galleri Vin eller Children of the Corn,,, så nä än har vi inget som funkar att säga halvnitad)
Jag och Vera rensade växter medans männen snickrade inomhus,,,efter att jag spenderat morgonen med att måla panel och städa ut brädor,fylla containrar mm.

Jag fyllde lite hål med gipsbruk på ovanvåningen och har ytterst svårt för att titta på pågarna när de klänger på den ytterst rangliga byggställningen  ända uppe vid handlanden,,,,,det snurrar och man blir lite förtvivlad,,,(hur FAN lyckas folk bygga höghus ens??? )Hjältar!

Det börjar likna ett hus igen  efter ca ett år av urgröpning och skit,och det är bedrägligt nära att kunna börja göra roliga saker som att måla och lägga golv,,,

Efter en lång dag i huset kom Virus och Lena på den briljanta idén att åka in och göra TGI´s på kvällen,och då är Kapten aldrig sen! Hade han bara vetat att boneless bits var slut IGEN hade han inte ens brytt sig om att dra dit,,,
Vi passade på att ta varsin cosmo,,det kan aldrig vara fel efter en hård renovering!


Bara se så nöjd han ser ut!
 På måndagen blev vi  bjudna på "hollywoodfruar" lunch hemma hos Maritza,och då får man pimpla upp sig med hela stuket,för mycket av allt och ett par asociala solbrillor,lika fejk som allt annat,sen kör man!
Hahahahah jag kan inte undgå att notera att alla hollywoodfruarna ser  sjukt glada och nöjda ut,,,???
Det känns ack så fel att dricka lite vin en vardag,men så dyker inte dessa tillfällena upp så ofta,dvs alla kan och vädret är med på noterna ,så vad fan,, vi offrade oss.
Vi hittade tex på den bästa posen att se brydig ut på bild oh höll oss där resten av dagen för att  timmarna på gymmet ska synas till max.Solen tittade fram och det blev perfekt väder för utesittarförmiddag,den absolut första dagen jag kunnat sitta ute utan att frysa.
Gick väl på toa och råkade lämna min lur ute bland pirayorna,och det får man snabbt ångra när där plötsligt är 800+ foto  mer än när man gick,,, sen är då frågan vem av oss som ångar sig mest,,lär de sig ALDRIG att jag har en blogg????Nä,,inte ens hundarna slipper offentlig förnedring. Se det som ett stålbad för att klara av det hårda livet.

Plötsligt var klockan 18.00 och Kapten hämtade sin borttappade fru och körde him na;)   Vi lyckades fixa till en ny beatboxvideo ,allt för ert höga nöje!
The Carolina Gynning versionen;)
 Kan säga att jag somnade nöjd glad och söndergrinad ;)


Som utlovat  skulle jag berätta när jag fått tillbaka håranalysen (har dimmat fotot för copyrightissues) och där var en hel del intressanta resultat som förklarar en hel del. Vad jag kan utläsa är att jag håller alldeles för höga mängder calcium och kan inte tillgodogöra mig dessa. Detta kan man råka ut för om man äter alldeles för stora doser D-vitamin,och ja,,där har vi det,,jag har gått på Divisun i över 6 månader för att se om det funkar mot min ledverk. Det har det gjort,nästan helt smärtfri  utan några medecinar alls knappt,men så har det resulterat i denna nya  håravfallsmängd med. Tyckte väl att det var knäppt att jag på alla diverse olika supplement fortfarande fick spröda naglar och håravfall,men om man håller för mycket kalcium blir det tydligen så,det kan även resultera i njut eller gallsten,stelhet i leder ,trötthet,håglöshet  mm.
Jag ska tydligen ha en väldigt låg ämnesomsättning ,,,och jag går bara ner i vikt?  Ämnesomsättning på cellulär nivå pratar vi då om,men ändå? 
Idag är det jag som slutar på D-vitamin och hör till med min läkare om detta. Har läst på innan om D-vitaminernas inverkan på binjurarna och  bollat det med läkaren. Han trodde inte alls på det  jag beskrev och tyckte det var lite skumt och troligen bara ett sammanträffande,,denna rapporten berättar att så var inte fallet.  En grej som jag INTE kan förklara är den mongohöga nivån av Cobolt? Finns i bläfärg ,,målningen eller mina tatueringar?   Oavsett har cobolt ingen större inverkan på  de symptomen jag uppvisar ,men intressant var det iaf.
 Vidare info kommer om hur fasen det går:)


1 kommentar:

Piffbritt sa...

Husnamn: Squatbabysquat eller House of Swaaag