Sidvyer, senaste månaden

lördag 13 juni 2015

Håravfall,the fortsättning.

Uppdatering om håravfallet då då.  Jag har använt Redken Retaliate i en lite mer än 10 dagar och det är väl lite väl tidigt att säga om man märker någon skillnad. Jag var hos frissan i onsdags morse och tog tag i håret. Har kommit fram till att vad fasen jag än gör så kommer det som ska hända att hända,och paniken är puts väck. Nu är det mer ett intressant experiment jag genomgår och dokumenterar åt alla som är intresserade. Igår var första gången jag inte tappade MER än 150 hår per dag  men så har man varit hos frissan och där trillar mycket ut pgr av borstning och behandling:)

 Jag slingade upp håret med en oljeblekning i onsdags då det mot all logik numera växer ut RIKTIGT blont eller grått hår! i Botten av de hår jag tappar är de i princip kritvita eller ytterst ytterst ljusa!  Det är rätt spännande att det plötsligt bara blir så,men det pekar ännu mer på att det är hormonduschen jag har genomgått efter operationen.
När jag  var  barn var jag typ kritvit oh så fort jag åkte in i tonåren och puberteten  och fick p-piller, då jag genast hade otroliga gulkroppscystor som däckade mig, blev håret genast väldigt mörkt. Pappas hår gjorde likadant och det var då inget jag funderade mycket på.  Lite spännande att det nu då växer ut väldigt blont efter att jag kastat ut äggalådan!? Tänk om jag blir gråvit nu!?? YEYYY!!! Det välkomnar jag ytterst!
 Updates kommer!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du må inte känna panik men det ligger och trycker i ditt undermedvetna tyvärr.

Jan sa...

Då får vi kanske samma hårfärg 😊