Sidvyer, senaste månaden

lördag 27 juni 2015

LIte jobb och lite håravfall

 Elin kom ner från Karlstad för att reparera armen hon gjort som första tatuering. Andra sidan har hennes kollega och lärare Jimmylajnen gjort och plötsligt inser man hur obra den första armen är. Designen var det inget fel på,tekniken för att få in färg var desdå sämre,så vi bara fyller i och piffar lite,och snart har vi reparerat  hela armen:)

Nisse ville ha lite skallar och död och det kunde han väl få,med min twist lite då:)  Förvånansvärt bra sittning för att vara ett bröst men så har han å andra sidan en  tatuering på andra brösthalvan som troligen kommer att synas på hans skelett  när den tiden är kommen,så denna sittningen var troligen mer som en smekning än plågsam i jämförelse;)
Sen har vi lite uppdateringar om  håret. Jag ligger och hovrar runt 200-240 hår varannan dag nu och det är väl bättre än förr,men jag föredrar att komma ner på normal nivå för mig (vilket troligen ligger på hälften ) Jag fortsätter med Redkens retaliate serie för den verkar funka väldigt bra. Äter Biotin,stora hårkuren och Silica plus samt D-vitamin . 

Lite udda grejjer som händer med kroppen efter operationen nu är att jag fortsätter att vara lite på den smalare sidan. Jag äter dock monstruöst mycket så det borde inte vara såhär. Mina ANKLAR har smalnat av!! hahah ja en rätt udda sak att lägga märke till men de har alltid varit lite utav ett hatobjekt  då de aldrig smalnat av hur mycket jag än gjort det. Nu har de dock minskat  och ser normala ut till benen och jag är överglad;)

Ska in på en ny leverscan snart och snart kan inte komma snabbt nog. Har mer och mer obehag av skiten och trycket är väldigt obehagligt. De misstänker en godartad tumör i levern,men man kan aldrig veta eftersom den inte kan tas prover på så  de scannar och övervakar.
NÄR ska detta ta slut:/??

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tror såhär att sålänge du håller på o räknar strån och ständigt maler tankarna på att bli skallig/tunnhårig så kommer det aldrig försvinna.
Släpp det bara.. Känn att du struntar i om du blir skallig för du är ju skitsnygg som du är- med eller utan hår.
Jag är säker på att du får behålla ditt hår men du måste sluta "mala" om det hela tiden.
Det du visar på bilden är min dagliga "tappning" i duschen varje kväll och jag har alltid haft tunnt hår. Med åldern minskar produktionen av hår (och ökar på andra ställen :) ) men jag är långt ifrån kal, tunnhårig o genomskinlig för det..
Kram till dig Stina

Stina sa...

Detta är mitt sätt att hantera problemet,jag HAR försökt att ignorera det i ca ett år och när det började falla ur i drösar fick jag panik. Jag klarar inte av att släppa det bara sådär för varenda gång jag får en handfull hår bara jag ska flytta på hästsvansen gör att jag blir påmind om och om igen. Det är och kommer aldrig att bli ok för mig att bli kal så det är kört att inbilla sig.
Jag har gjort om detta till ett roligt experiment och tycker att det är roligt och spännande att räkan,utan den processen mår jag dåligt och inbillar mig att det är mycket mer och katastrof.
Uppskattar även ett namn till såhär pass personliga kommentarer om det inte är för mycket begärt:)
Och tackar såklart för din input och engagemang:)

Stina sa...

Det där med håret, förstår precis hur du känner då jag har samma problem och det ÄR jobbigt för man känner hur håret blir tunnare och tunnare. Nu har jag dock turen att ha riktigt tjockt hår från början och för tillfället växer det fort, men det är mycket tunnare än förr.

Vad beträffar levern och det du skriver hoppas jag verkligen inte att det är nåt godartat, det vore ju fruktansvärt eller? KRAMAR OM

Stina sa...

Asså vad skrev jag i min förra kommentar?

Jag menar så klart att vi hoppas att den är godartad!!! Tänkte ju helt fel när jag skrev.... sorry sorry! KRAM och hoppas på det bästa!

Stina sa...

Hahahahahahaaaa jag undrade just Stina!!!

Stinas Bucket sa...

Bra det Stina-Fina, när jag skrev godartad, tänkte jag att det var negativt *ärthjärnan här* fast det blev ju galet.... skyller på Oxycontinen :-)

Som sagt, håller tummarna att det är POSITIVT och att du slipper tråkigheter. Kram igen från virrhjärnan här.