Sidvyer, senaste månaden

torsdag 12 november 2015

Min helt egendesignade trappa!!

Och så plötsligt,,plötsligt var golvet där,,fogat och klart och Kapten flyttade ut soffan som stuvats undan i 2,5 år,,,,en TV och en apple TV uppenbarade sig,, 
 Nästan alla kuddarna på plats,(sjukglet stor soffa) ,,ett varmt ljus ovanför,,

 Och sen dagens pirriga ,,Vi funderade på vad fasen vi ska sätta för trappa upp till sovloftet och letade och letade,,inget funkade  för någon av oss ,så en dag tog jag tag i det och ritade ner en idé jag gick ner och bollade med grabbarna på WME mechanics i Ystad. P-O var på hugget direkt  och gav mig intrycket att de faktiskt var nyfikna och entusiastiska på detta specialprojektet och de följde med ut för att mäta. Jag ställde lite krav som i " ta i som fan med dimentionerna,största bultarna och lägg ut den för att rosta skiten ur den!" 
De lyssnade:)


Jag tänkte att en H-balk i rejäl dimention som lutar mot en I-balk bultad GENOM väggen in i andra rummet  och litta svetsloppor på den skulle se maffigt ut,,,det gör det VERKLIGEN!!


 Rostade trappsten som bultades på plats för att liksom spara  på vikten de stackarna behövde mecka på plats!
Kapten är troligen nöjd;)


Väggen bakom trappan blir klinkad i en rostig/melerad klinker för att bryta av mot allt det vita. 
Jag  hoppade jämfota när jag såg det färdiga resultatet!! JA,det funkade som FAN!! Nu ska det designas ett räcke som gör nerfärden lite säkrare,,plötsligt har vi ännu mer ett hem!!!

 Kapten har börjat designa sin mancave,,jag undrar lite försynt vartfan sakerna man SKA ha i ett garage ska få plats?? ;) Han svar var " vi får bygga ett garage", Inga följdfrågor;)
 Sen till Kaptens projekt som jag ,om jag ska vara helt ärlig om INTE var helt säker på ,men så startar han dem  och visar att man kan få 8 miljoner nyanser (jo,,så är det) dvs ,vitt mjukt ljus  finns också;) Rött porrljus finns med ja. Snart på alla hanabanden!
 Nu går det vansinnigt fort och imorgon hämtar vi min gjutjärnstrappa till  min avdelning!!

1 kommentar:

Maja sa...

Fy i Helvete vad cool trapp!!!