Sidvyer, senaste månaden

tisdag 17 november 2015

Min mise är HEMMA!!!! ooooch,,vår Walk-in closet!!!

Så kom dagen jag inte trodde skulle hända,,jag fick hämta hem Otto!! Det var ett konstant mjauande från det att han kom in i behandlingslokalen till Löderups strandbad,dvs lite mer än en timme,men så var det ett obstinat lite försmädligt mjauande ,inte alls som på vägen in,ynkligt och skrämt.
Fick en lapp med allt jag skulle veta,bland annat att det var en inflammerad bukspottkörtel och att han har njursvikt.
Flängde hem med honom från malmö,släppte ut honom ur transportväskan,klappade gosade kelade väldigt försiktigt (han är tunn som ett asplöv efter denna persen) FLÄNGDE in till Ystad igen,lagon för att röntka MINA njurar(ironi) kastade mig ner på apoteket för att hämta ut medicin till Otto och migsjälv,slängde mig över till Evidensia i Ystad för att köpa specialfoder,,sen shoppingdate med Kapten på Willys,sen hem som en idiot till misarna igen.
Det ENDA Otto vill är att gå ut;) Med lätt övervakning får han göra det med,,det känns som en hälsosam grej att han är redo att gå ut i 4-5 minuter i stöten.
Nu följer ett rigoröst medicinschema tills återbesöket om 3 veckor. 
Har återfått hoppet,men vet också att detta kan gå på röbven närsomhelst igen,och att jag kommer att svettas ammunition så fort han gör ett kräkljud!!
Den dagen den sorgen!!
 Jag visste att vi troligen skulle få hämta hem honom idag,så jag och Kapten tog ett krafttag och drog till Ikea för att fylla på inredning. Nu när trappan är på plats kan man lätt gå upp till sovloftet,och då är det extremläge för att starta på vår Walkin closet;)
Jag drog till huset first thing vid 8.00 på morgonen för att starta med ihopabygget av våra byråer,,det var INTE så enkelt som köket kan jag lova,detta var tydligen finmöbler,,då kan man ha hur mycket skruvar och dibedutter som helst! Lyssnade på "Seconds from disaster" och prestigemonterade båda byråerna!! Den första var en enda lång rynka i pannan,,nummer 2 liksom en elitidrottares avföring!
Men så bli det också rätt bra;)
Jag hade en idé om att hänga 2 stänger från mellanväggen ut mot  gaveln,och Ikea hade de perfekta! Stabila och enkla.
Vi har liksom inte alls pratat om hur inredningen skulle se ut,men när vi går och glor hittar vi oftast vad vi gillar utan problem! Det fick bli vitt i garderoben,inte för att vi gillar Shabby Röv ,utan för att där inte är något naturligt ljus just där (än,,kanske kommer det ett fönster) så allt annat kommer att bli för mörkt:)
Varsin byrå  ,varsitt räcke att hänga kläder på,,varsin liten hängarrad att hänga skärp el smycken på,,
Typiska Ikea förvaringslådor till strumpor och småbyxor!


En större vit sophink för smutstvätt,,
En liten hylla för obligatoriska doftljus och parfymer,,

 Och sen den stora favoriten,,lampa i antikt silver från Ilva,,bilden gör den inte rättvisa som så  men ni får helt enkelt lita på att den är awesome;)


 Som kronan på verket,varsin svängbar spegel ,mysmatta på golvet i samma färg som trägolvet ,,nu är det bara en sittpuff på Kaptens sida som saknas,sen kläder!! ,,Min sida ser såklartlikadan ut,men jag hann bara göra Kaptens,sen var det dax att hämta mitt barn från Djursjukhuset;)

Lycklig,,,väldigt lycklig!!

3 kommentarer:

Nova sa...

Va skönt att du fick hem han ❤️

The One Who Should Die sa...

Vad skönt att Otto mår bättre! Håller tummarna och hoppas att det håller i sig.
Walk-In-Closet...drömmen!!

Maja sa...

Vad skönt att Otto är himma igen. Är alltid obehaglig när djuren mår kass :(