Sidvyer, senaste månaden

tisdag 15 december 2015

En helg i Duracels tecken!

Idag,,idag hade varit en skitbra dag att sjukskriva sig,,och så asgarvar man för sigsjälv. Egenföretagare och sjukskrivning finns inte,så nu bits det ihopa och drar genom denna dagen!

Anledningen till att inget funkar idag är ju att jag inte kan sitta stilla när något måste göras,och jösses vad där är saker att göra. 
Igår klinka jag då färdigt denna väggen och efter det kastade jag kakelsågen så långt åt helvete jag bara kunde. Snacka om att fungera som ett föremål är designat att göra ,men på allra sämsta jävla sätt.
På plussidan: klinkersen gick skitbra jämnt ut,2 plattor kvar;)
 Morgonen började med  att jag borrade fast vitrinskåpet och satte de sista täcksidorna på detta,något jag så har längtat efter! Det får liksom det sista på köket(iaf möblemanget) att falla på plats,och jag kan sätta in alla vackra glas jag har fått och köpt!

 Så fort det bara var gjort borrade jag upp mitt globalset jag fick för 2(?) år sedan  av Linus och Vera,,oooh vad det kliat i fingrarna att  få använda detta;)

Efter det var det dax att hänga upp lamporna jag inhandlade i söndags kväll. Söndagen var ingen mindre pers. Vakna 10  smått bakfull och trött (sover inte när jag är full utan ligger i halvdvala och nojar,,underligt men sant) 
körde ner till Hans Anders för att köpa fog och klinkersklinga(ja den varade i en dag) ,raskt vidare till Strandbaden för att plocka lite med det sista i stugan,bädda,hämta våra cyklar mm.
Rätt hem med frösen mat i skuffen,och på infall svängde jag av till Jem o Fix för att inhandla en gran! Kapten ville ha en gran och jag var fan lite sugen med;). Fick nätat en gran och handlat fot och ljus,snabbt hem med detta,lastar av,kaklar färdigt väggen som Kapten var i full gång att foga och rusade vidare till Malmö. I malmö bytade jag sista DVD hyllan på K-rauta som var trasig,rätt över till bauhaus och köpa vaccumpropp till avloppet,glödlampor och byta till RÄTT postlåda! 
Därifrån över till Ilva och köpa 5 av de vackra lamporna vi redan har i vår walk-in,och sen sista härvan,,IKEA.
Rusar genom ikea för att komma till julpyntet,kommer på en miljon andra grejer jag också ska ha (har ju inga kastruller till induktionshällen längre) som gör att vi kan fira jul!
En vagn fylld med pynt,dukar kastruller och all annan skit man behöver rusar jag hem och lastar av!
Efter en snabb maträtt klär vi granen:)!! Hängde upp den i bjälken för att vara säker,,julgransfoten var fin men inte sjukt pålitlig;)

Morgonen efter kvarstår då allt detta,,att fixa upp allt jag köpt!
Montera alltså 5 st lampor och hänga upp!
När jag äntligen bytt till en postlåda soim passar bågen jag köpt OCH kommigt ihåg monteringssatsen ,ja då är det hög tid att få en postlåda uppsatt. Jag hade en dejt med släggan!
Nu kan vi få post;) Adressändring gjorde jag på kvällen:Check!


Efter postlådan  drog jag till Hans Anders för en förminskning av avlopp från 750 till 500 och även en bit eklist så jag kunde piffa till en egen lite tröskel! TRöskel monterad skruvad och limmad. Efter allt detta röjde jag i garaget eftersom Kapten inte riktigt verkar vilja slänga något i containern,han liksom hamstrar tomlådor istället;)
Lite mat på det ,sen monterade jag den sista DVD hyllan och skruvade upp den,,SEN kunde jag sätta mig ner den sista timmen innan läggdax,,,konstigt att jag är bröden?
Oh yeah,,när vi körde och hämtade pizza  fick vi syn på Otto i grannens hästhage roamandes  som om han inte kan komma ut,,det slutade med att jag fick köra och hämta honom,,han trodde liksom att staketen gällde honom med!!
För att pigga upp oss har han dessutom samplat  lite av julgranen och  spytt upp till oss. Visst blir man väl lite gladare av en glittrig spya??

Inga kommentarer: