Sidvyer, senaste månaden

onsdag 9 december 2015

Nytt håravfall och förbannat trötta leder.

Så,,till den osminkade versionen av vad som händer i huset.
Köket behövde kaklas och när väl kaklet skulle hämtas insåg jag att jag troligen kunde göra detta själva,,kan andra människor göra det kan jag. 
Jag gick loss på den relativt enkla raka väggen i köket och kaklade hela söndagen medans Kapten var kraftigt bf.
Måndagen fick avsluta resten av köket vid fönster och vask  och allt som kvarstår nu är den lila randen längst upp till träet. Flängde iväg till Jem o Fix för att köpa en kakelsåg och kunde dela både kakel och klinkers för nätta 600kr!
 En dålig bild på den andra väggen jag startade på i måndags kväll,nättre bild kommer när det  är färdigt. 
Jobbade som ett svin hela söndagen och  måndagen och får betala så så dyrt för det tisdag morgon. 
Händerna är som svullna klövar och jag kan inte lyfta på  min vänsterarm. I ren panik över att inte komma igång tills showtime i studion fick jag sitta i duschen i 30 minuter för att bara kunna röra mig utan att gråta.
Stormhelvetena hjälper verkligen inte till. En 2 veckor lång rejäl mansförkylning hjälper inte heller till.
Jag hinner knappt leva normalt just nu och all extra energi får gå till allt jag måste fixa i studion,dvs städa där med (att städa är det mest plågsamma att göra  för händerna tyvärr). Igfår var det nära den lilla gränsen där jag ville skrika och gråta ,,, det känns ibland väldigt ensamt i den lilla kokongen av smärta och vilja.
 Som lite plåster på såren dök min ouijiboard  från usa upp igår,en vintage bräda från 60-talet med muggig källardoft och allt;)
 För ovanlighetens skull regnade det imorse och Otto är ikke sen att ta vara på det genom att rusa ut och börja slicka på Anuset!!?? Ok,,
 Och tyvärr har håret börjat trilla igen,inte så illa som innan men det dröser av lite hela tiden. det är ok nu eftersom en massa nytt växer i hårbotten och får mig att se ut som en pudel numera. Jag hukar mig,väntar på bättre tider och ber om förståelsle sålänge.

9 kommentarer:

Stina sa...

Men hjärtat, du måste vara rädd om dig. Usch lider verkligen med dig, både vad gäller svullna händer och håravfall. Inte för att det är nån tröst, men jag tappar så jävla mycket hår att det känns som om jag blir flintis snart.... har haft dubbelt så tjockt hår *suck*
Kram från en annan Stina

Anonym sa...

Ouijaboard :()
Ska du använda det el bara ha det som prydnad?

Stina sa...

Jag har spelat andeln i glaset massor och aldrig någonsin haft problem.

Anonym sa...

Du bör vara väldigt försiktig med att använda ett ouijaboard Stina...
Ha det som prydnad istället är ett mycket bra tips till dig!
Livsfarliga lekar det där :()

Stina sa...

Än en gång,,om man väljer att kalla mig vid förnamn och ge mig personliga livsråd tycker jag attman bör presentera sig,inte vara anonym,och nämnde jag att vi spelat nästan var dag i 2 år straight?

Anonym sa...

Stor skillnad på anden i glaset och detta...
Sorry glömde helt namnet 😬/Lene

Stina sa...

Vad skulle skillnaden vara? Och tack för namnet:)

Nova sa...

fan va grym du är som fixar och grejar trots smärtan ,nääääj håret skulle ju få lov å vara bra nu ju =( men att det växer ut en massa bäbishår måste ju vara ett riktigt bra tecken .

The One Who Should Die sa...

Fråga inte ouijabordet den förbjudna frågan bara ...