Sidvyer, senaste månaden

tisdag 22 december 2015

Jobb och Tacokväll!

Vi startar blogginlägget med jobb,det är trots allt roligast att kolla på:)  Joanna avslutade sin helarm    förutom lite piff och tricks  som kommer om en liter liten sittning till:) Ska försöka ta bra bilder på hela armen då.
 Sen har vi en liten cover/gömma gammal tribal ,och tyvärr har bedövningssprayen meckat till finishen på fotot,men strunta i det,irl sitter den som en vante!
 Sen kom Tobbe och avslutade sin arm,något som har tagit tid då  Kiruna ligger lite avsides;)
 Vi kämpar på med Småstens helarm och nästa sittning blir den färdig:)
 Rickards helarm blev också färdig (många avslut nu:/)  och denna är notoriskt svår att få på bild så hugg tag i honom om ni ser honom irl och titta på den,det är det värt och Rickard är en rätt trevlig prick;)
 Dexter fick en fackla som ska påminna om sporten han utövar och den passionen med vilken han kämpat genom knäskador mm!
 Mr.Kraft fick en gentleman ,och en sittning till på denna armen gör även den färdig:)
 Lotta fortsätter på sin bondearm  och  vi fick även in en text på insidan som mer än något representerar henne och hennes person.

Efter en rätt krånglig arbetsvecka (dumfan har dubbelbokat mig 2 gånger<1!!)  Var det dax att fira DO:s födelsedag på Contan! Som de underbara människor Sjögrenarna är levererades paketer vid bordet till en inte ont anande DO;)
 För ovanlighetens skull var även Inger och Harry med,DO:s föräldrar!! Det var en helt fin kväll med god middag (råbiff och torskrygg) som dämpades något av ett bord för 9 som väsnades som ett gäng Gran Canariasvenskar. Passande på en finresturang med snapsvisor. JOdå. Efetrsom Harry hör lite kass(ursäktat när man är 80) och skateboered inte hjälpte alls flyttade vi oss så fort vi bara kunde till loungen några bord och en avdelare bort och fortsatte kvällen där;)  Eftersom Harry hör lite kass(ursäktat när man är 80) och skateboered inte hjälpte alls flyttade vi oss så fort vi bara kunde till loungen några bord och en avdelare bort och fortsatte kvällen där;) 2 drinkar och ett glas vin senare var det hemförd för oss då lördagen innebar jobb.
 Lördagen bjöd på lite jobb och förberedelser inför Tacokväll (JA jag kan använda mitt kök!!!)  och även insikten att Otto  tycker att containern är en UTMÄRKT kattlåda,inte alls för stor!
 Martiza Rickard och DO kom för att besiktiga huset och ejda lite Tacos och det känns så fantastiskt att faktiskt kunna ha bjudningar för folk! Ett bord att sitta vid(knappt haft)bekväma stola (ALDRIG haft) enhetligt porslin och glas(jo tjena,aldrig haft) julgran(aldrig ngn egen)  bekväm bakgrundsmusik (haft fast inte så bekväm) . All den tvekan jag haft om att bjuda hem folk innan är som bortblåst. Jag skäms inte för mitt hus längre:)

 Lite mixad efterrätt  ,men den dög för runt 2-3 tiden  på natten var vi färdigbabblade (eller ja,resten sparar vi till nästa gång)  och alla vi gick och lade oss väldigt väldigt nöjda.
 Söndagen innebar renovering som vanligt (inklusive att köra och inhandla saker och nästan bli ihjälkörd av idioter i jultraffiken) och efter de sedvanliga  megaspurtarna av behandla bänkskiva,spika dörrfoder,måla dörrkarm och lite diverse så hade jag fortfarande tid och energi över till att göra knäck och baka lussebullar. Båda 2 bli sjukt lyckade och jag konstaterade att dendär Mannerström vet vad han pysslar med.


 Måndagen var det desdå mer fart på (??) och jag fogade färdigt köket. Fy fy fan så mye lättare det är om man har rätt musik och BRA FOG!!  Försökte foga garagegolvet och det var tramsigt svårt ,men märket på fogen är sjukt viktigt. Ja jo,,vettigt.
Kapten frågade med valpögonen om han inte kunde få lite mer Elfahyllor i garaget för att mer och mer förvandla det till hans Mancave,och då får man fan lyda. Borrade upp en massa rälsar och sen är det bara att hänga på lådor,verktygstavlor och vad man än vill. Borrade även upp räfsehållare mm,,Garaget tar form.  Bilder kommer säkert när det är färdigt!:)

Inga kommentarer: