Sidvyer, senaste månaden

söndag 13 december 2015

Julbord och provtryckning av Country Kårner!


Så var det dax för årets enda och bästa julbord,,Skivarps Gästis. I vanliga fall när man frågar skaran om julbord eller vilka event somhelst så kan ca 60-70% ,,detta året var det ett jordskredsrespons och det slutade med att vi skulle bli 21 pers!! 
DO har perfekterat både skägg,mustach och bloggmin för tillfället! Du börjar fan ha häng på det DO!
 Jag ,utklädd till fluffig pudel tillfället till ära  hade jobbat hela dagen med Malins knä(se bild). Jag visste inte riktigt hur länge jag skulle palla denna kvällen då Lördag alltid innebär slutet på veckan för mig,och vilken vecka sen,,,dubbelbokningar  och stress upp över öreonen. Föga anade jag kvällens riktning;)
Malins knä

 Två av kvällens snygga ladies! Får fan säga att exakt varenda en av tjejern ahade på sig en riktigt snajdig och snygg outfit!! Cudos till er alla ladies!!
 Man kan liasom redan här se Kaptens partyhumör. Han har fortfarande inte kopplat mat med energi och har fastat hela dagen ,,det brukar bli vad fan det blir!
 Lite glöggmingel innan vi blir insjutsade till det gigantiska bordet. Detta året hade krögaren (som allt för väl minns våra eskapader) preppat bordet med öl och snaps innan vi ens satt oss,,imponerad över detta företagsamma initiativ  tills jag insåg att få bord rymmer våran 21 man starka konsumption;)
 Lisa rös lite av tanken på att glöggen faktiskt var alkoholfri;)
 Och så börjar den,,den stösta kött och sillsittningen i södra skåne. En timme av prestigeätning  och mingel vid det kallskurna. Som vanligt besvek ingenting alls och till vår glädje var där även detta året små nyheter som Endiveblad med mögelost,valnötter och balsamico,,mycket fräsht!

 Det var inte helt lätt att ta foto i smyg och utan blixt i det nerdimmade underbara rummet,,
 och när man använder blixt blir folk som fångade i helljuset,,Vera iaf,,hon fastnade så  i en kvart efteråt!.
 Det var här någonstans Vera snöt å krögaren som försökte duka bort tomglas  med "DU FÅR VÄNTA,HÄR  SKA TAS VINBILDER!!",,som tur är har han en ängels tålamod och förhoppningsvis en god portion humor.
 Sen var det guttebooooer!!! Deras saffranspannacotta är magisk och den gick åt som kondomer i Amsterdam!
 Mupp,,du får skylla digsjälv;) WANDERLÛST!!!!

 Saffranspannaklitt,,,kotta var det ja!!
 Hahaha sen började det urarta i hörnet!!!

 Emma,,vad gör du,,fick du syn på,,,ett bröst?


Dennis,Chatis fästeman  var tydligen svår att få på bild sa systrarna Nilsson,,ikke då säger jag,det är bara svårt att få ett foto UTAN Maritza som en enveten liten hamster nere i ena hörnan!

 6 flaskor höna (vin) senare och vi var redo att gå vidare,eller snarare Skivarps personal var relativt skittrötta på oss och bad oss med valpögon att hitta en efterfest. Virus visste PRECIS vart det skulle bli,,
 Tydligen bli det hemma hos oss,,;) Det var plötsligt så dax och vi döpte huset ,eller iaf försökte vi,fajsbook ville inte riktigt låta oss,och Vera blev tillockmed bannad  från att döpa ett enda ställe till i Skåne på några dagar. Country Kårner it is.
 Damerna hade teamsnack och männen provtryckte soffan:)
 Stolarna blev  GODKÄNDA! De var hysteriskt sköna att hänga i och köket är ändå stället där man hamnar tillslut,därav satsade vi på dem som hängställe,inte soffan:)


 Vi prövar tomteluva och porrbelysning,,,mycket uppskattad kombo!

 Otto njuter i stora drag av folkvimlet och joinar Vera när hon premiärskiter på toan,,
 Och det heter att man tar seden dit man kommer så Vera  joinar husdjuren i deras vanor ja,,
 Din jävla mupp,,jag skrattar just nu så jag besudlar stolen jag sitter på!!!
 Klockan 3.00 ca kom Taxin och jag vandrade helt lycklig och berusad runder bland flaskor och popcorn och insåg att plötsligt var vi här. Efter 2,5 år av inga rutiner eller ens ett ställe där alla kan hänga  till ett fullutrustat välkomnande ställe där folk verkar trivas,och jag insåg att det hela tiden varit det vi har försökt uppnå,inte bara för oss själva utan ett litet näste för de närmsta där de kan känna sig som hemma och bara softa,,jag tror vi har lyckats,,,Söndag morgon den 13:de dec  och ännu en sådan sjuk grej jag aldrig trodde vi skulle få,,en TV i sovrummet där man kan sitta i sin underbart mjuka varna säng och glo ut över det härliga morgonvädret och se på Lucia,bakfull men fortfarande proppfull av lycka.
 För att toppa det kom vi på att vi kan fan äta frukost ihopa,, det låter enkelt men under de senaste 11 åren som vi  varit ihopa har  ingen av oss haft ett ställe vi trivts så på att vi velat hänga kvar efter tandborstning,,firman och studion har fått bli våra ställen där vi har alla bekvämligheter,skilda från varandra.
Plötsligt inser vi att nu är vi här och vill inte ens åka här ifrån,,detta är Hem.


Inga kommentarer: