Sidvyer, senaste månaden

måndag 23 januari 2012

Yearbook yourself,,om du vill bli deppad?

Eller om du vill se hur du hade sett ut om du haft oturen att vara medelålders på 50-60-70 talet,,.Detta får mig alltid att undra vad folk kommer att titta tillbaka på på vår tids frillor och säga"den jävla mohawken hade jag inte velat bli sedd död i",,
Vi börjar med 80talet. Såhär SÅG jag ut tyvärr,min mamma kommer att titta på detta fotot och skratta gott.Minus rosetten och längre örhängen,sen har ni mina skolfoton från 4 till 6 klass.
Nästa en frissa jag minns min mamma kämpade med när hon jobbade som sköterska på barn 94 i Lund,och när hon studerade till detta.,,Vill kunna ha,men krylligt hår kommer alltid att vara just det:/

Nästa är väl lite från farmors uppväxt,efterkrigs"jag har inte råd med en frissa,men prydligt ska det vara",,lite obehagligt att säga,men jag ser inte helt sneknullad ut i detta(som man så ofta gör i yearbook yourself)

Sen har vi det glada 60-talet,UNDERBARA frillor! och glasögon för den delen!

Och lite hur mammorna på 60talet såg ut:) Tycker mig minnas att jag sett mormor i något tidigare foto  med denna typen av frilla:)

Om man tänker bort emu nacken här då då,,

 Hihihi hahahahahaha ja jösses,,,
 Fyfan vilken humor det mesta är! Nu är vi så pass ute och snurrar att jag inte vet vilket tal jag är på men jag misstänker 60-70 dock!
 Ahh,det ljuva diarre fyllda 80-talet,ett årtionde jag avskyr med hela min kropp. Plastörhängen och kinamockasiner,Lilli och sussie,och dåliga polis serier från USA på tv,,detta må så vara tidigt 80 tal,men bara början får mig att rysa ändock!
 Och så denna,,hahahaha jag skulle kunna se ut såhär om jag varit lite mindre okonventionell,,,så att säga,,,
 Aldrig,och aldrig igen,,,men det är sjukt kul att få se de olika frisyrerna på sigsjälva faktiskt!
 HÄR har vi det obehagliga 80talet igen,,det talet jag minns typ 85 och framåt! Rysa,,,det var verkligen inte bättre förr,om man bara hoppar några årtionden!!
 En önskedröm jag alltid haft att få ha dedär glansiga lena fina raka håret som bara har ett ett liv men neråt då,inte uppåt som mitt har. Går jag ut i lite hög luftfuktighet lyfter sig mitt hår som en dunboll,,plö,nä tungt rakt maffigt vackert låååångt hår. Det kvittar ju förfan om jag försöker odla långt hår på mig,det vill fortfarande bara sträcka sig uppåt!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha... Du klär ju för fanken mer eller mindre i alla frillorna... Sjukt kul att kolla på...

Mamma! sa...

Hahahaha, sinnes:)))

Marita sa...

Hahahaha, tack för att du bjuder på dig själv!! Jag röstar på afrokrull, jääääättesöt. Hahahaha, skrattar så tårarna rinner.

Anonym sa...

Hahaha, schysst!

Men du! Var det möjligtvis din sköna stämma jag hörde i Christer i P3 i eftermiddags? :) En tatuerande Stina med skånedialekt var det i vilket fall!

Ann sa...

En skönhet som du klär i allt!