Sidvyer, senaste månaden

tisdag 18 november 2014

Hybrisporslinet är i hamn!

Har sedan länge fixat hem en bunke flaskor som jag tänkt pimpla lite och såklart tar det sin lilla tid eftersom Kapten har nog och lite till att hitta på på firman sin,och lasern berättar inte precis för en vad man ska hitta på med den,men IGÅR var det rätt tillfälle!  Jag samlade mod till mig och frågade inte Kapten om jag fick komm och tvångslära mig,jag bara dök upp;) Och se,så svårt var det att få till 4 av de guttiga hybrisflaskorna (till bordsvatten)jag planerat ett slag!  Fler kommer,troligen med ett fjärilsmotiv med,vi får se vad jag hittar på.
 Hybrisporslinet finns nu att köpa hos Önska Sjögrens eller  Diket Design i web butikerna eller bara maila dem,de är mycket tillmötesgående båda butikerna:)
 Jag hittade en drömlampa på Kabelverket (finns både på Facebook och Instagram)  där ett par eldsjälar restaurerar antika och vintagelampor i  perfekt skick! Denna lampan är från 1920 och jag är kär. Starkare ord än så  kan jag inte hitta ,den är magisk och  var pricken över iet i studion ,som numera badar i ett milt härligt ljus!
 Sen fick jag åter igen börja på ett drömprojekt på allas våran Emil(som har modesty armen)  och den ska fyllas med Marvelhjältar och skurkar! Wolverine leads the way!

Inga kommentarer: