Sidvyer, senaste månaden

söndag 16 november 2014

Vildgåsen trycktestas!

Den VAR inofficiell,det VAR ingen inflyttningsfest,men så bjuder man inte möllegänget ostraffat. 
Har man dessutom satt i nya fönster kan de ändå behöva putsas,eller kan man opta för alternativ numer 2 och ha kvar Grelbers fettavtryck där som en slags turinsvepingen i Nybrostrand? För djup jesushänvisning? 
Jag är BF. Försök att hänga med.
 BF kan förklaras lite lätt med att alla i möllegänget tydligen var rätt sugna på en stånker,så 4 bag in boxar och 2 lådor öl på nätta 8 pers,,ja det kan förklara hålet i huvudet jag har idag,MEN ikke att förtrösta,jag sitter här och bloggar och redigerar videokilpp och skrattar bort skiten;)
 Wilma och Frank fann varandra rätt så genast och de satt  där mest hela kvällen! Wilma behöver inte bada på nån vecka efter att Frank fullständigt tvättat henne i hår och ansikte;) Hon är som en Kobebiff  fast utan öl,med hundsaliv.
 Wilma tog med sin teletubbie för att visa Frank,och han respekterade den ytterst,lite som en totempåle i deras stam av 2.
 En julkalender måste man väl ha,hur gammal man än är,och ja,lite trött är man på den sledna polska chokladen i Liedelkalendrarna som innehåller mer tungmetall än kakao ,och det är DÄR denna lilla nytänkaren kommer in! Bra jäkla tips:)
 Helt utan inofficiell inflyttningspresent kan man ju inte komma,så jag tänkte till lite imorse. Vad brukar man ge? en flaska gott vin(Åkesson Tetra ),något att tugga på och en inredningsdetalj ? Ja,sagt och gjort. Slängde in lite "fina" glas med. O djuraffären hade inga bulldoggar så jag fick montera min egen .
 Stämningen var lite tryckt de första 2 sekunderna,Cissel var sur som ett helvete,,
 Och Vera fisförnäm som vanligt,,
 Men ni ska tro att de mjugnade när den råa fisken kom fram! Som kattor på ,,,ja på rå fisk!
 Mataggressiv som man är är det lite svårt att dela med sig,men inte ens jag klarar av en bricka på 62 bitar från sushinu. Denna gången sket vi inte ihjäl oss dagen efter,en rätt positiv överraskning,och sushin därifrån är toppengod kan jag meddela!

 De som åt thai fixade med sig lite extra fortunecocks,,arga jävlar? De påminner om dendär kondomen som jagade en överallt tidigt 90-tal för att hamra in i tonåringarnas huvud att det var ett måste för att inte få AIDS,,fast den var ju glad?
 Nja,,el ja? Vad säger ni? Min visdomstand är long gone,och inte fan hittade den ut utan hjälp heller? Ska ringa in o klaga på mediet som förutspådde detta!
 Sen lite kvällsdemonstration i hur retarderad man kan se ut,lite som för att be om ursäkt t Vera inför vad som komma skall lite längre ner,,,
 Ja,,jag o Voldemort har samma mamma,,och samma plastikkirurg för den delen med.
 Ni vet hur det var förr i tiden när man varit på semester och det bjöds hem för att man skulle tvångstitta på semesterfoton. Efter de femtonde  fotot på en utsikt somnade man liksom till lite och började undra vad man skulle ha till middag nästa år och lite mer relevanta grejer. Numera är det omvänt,och de som har varit på semester bjuder in sig själva och TVÅNGSvisar sina semesterfoton and WONT take no for an answer;)  Texasresan ur virus synpunkt var dock fan så mycket mer intressant än från kaptens synpunkt ,här var lite mer semesterbilder,mindre lastbilshjul och truckabilder.
 Att ge bort en opimpad bulldog är som att röka en dubbeldäckare som det heter ,och därför gick Inga-Svina loss med markern innan den lämnades över. Vi har mor och far klassikern,,fågelsilouetter,och såklart en barbwire,,

 Svanktrajbal(ritat själv) och old english efternamnet längs ryggraden,,
 Svårt citat på revbenen,Nicole Ritchies fotlänk och mor,,alltså,inte Nicole Ritchies mor,,nån annans.

 En tår vid ögat ska där vara,men de försvinner ju in i bulldoggvecken liksom. Rätt nöjd om jagfår säga mitt. Inte bara är det en bulldogg ,det visar sig vara ett komplett beatboxingsystem med!?!
Vera beatboxar skiten ur Frank
 Jag grävde runder lite på folk när jagbli rastlös,Cissel tycker det är vidrigt men är också universums bästa skådespelerska,,
 Linus däremot tycker att det är rätt manstoppen att ta på nära vänner,,umgås och interagera är nyckelordet. Sköld verkar ha satt en räka på tvären?
 Yxmän har oftast lite för mied brylcréme,trick 17 för att fånga oskyldiga förbipasserande som ett slags mänskligt flugpapper. Man kan  sen se offret vrida sig i meningslösa plågor till de dör av uttråkning.
 Och ibland är det yxmannen som släpper taget för att bli å med skiten!
 Kan man inte fastna hos skogshuggare tar man bara med sig en bulldogg (valptricket funkar 80% av alla gånger!) och smälter in lite lätt i soffan,,hälsar på bordskamraten och öppnar en trevlig konversation om vädret tex.Se följande:
"Jasså du har 2 barn,gud så trevligt,vi gillar prickigkorv på våra madar,,,,"
 "Minsann om inte jag missade sista avsnittet av borta med vinden jons!"
 "Det är okej,jag tror att jag har det inspelat ,ska leta upp det så snart jag har inhalerat denhär spädgrisen jag klämmer på "
 "Backhoppningen i år var för drövlig (bedrövlig är så uttjatat) ,denna säsongen satsar jag allt på Keno istället,är trött på hål i kalsongerna"
 "Keno,är det inte en uråldrig form av färskost? Om man lutar sig tillräckligt långt bak man man se Ystad härifrån"
 "nä"
 "Ja tack då,vi kan väl ta en latte och prata gamla minnen och utbyta rezcept ein tag.Schpritze"
 Under tiden,på en helt annan fest roar sig royalisterna kungligt,om ni förstår vad jag menar,,,
 Och Frank är uttömd,trött som en stomipåse med trasig backventil. Jättetrött.
 Ingen fest är komplett utan fötter el stapling,det är lika viktigt som kalsonger med teflonskrev.

 På alla fester är det lite trögt med att få igång dansen,men tillslut är där alltid en modig själ som bjuder upp. Vera vände troligen ut och in på Grelbers brillor,för Imelda har aldrig haft så stora fötter och smal midja?!?

 Sweet home alabamaman!
 Här någonstans slog pensionärsbromsen till och jag var CP trött. Vi ringe vår Dansk och tvingade stackaren dra en repa inom  gyllene Måsen. De hånade oss lite smått i luckan  och undrade om vi var lite hungriga?? Skit ni i det sa inte jag och körde och lämnade vårt byte i Nybrostrand,sen blev det svulle och House i ca 30 minuter,sen koma;)
Vildgås är inofficiellt startat ,revirmärkt och trycktestat. Med beröm godkänt!


1 kommentar:

Marita sa...

Ser ut som Grelber har 2 mördarsniglar i munnen som han försöker pressa ihjäl mot rutan :O