Sidvyer, senaste månaden

måndag 10 november 2014

Vitas och hamsterstyle!

Ännu en vecka till ända,har mest väntat på att Kapten ska komma hem,,,ja o jobbat,tränat ritat målat radiotal och lite sådant;)
Hann göra färdigt Michaelas häst och sen måla lite på en stortavla i gott sällskap av DO och Vera med lite rosé i studion.
Vitas har ny meny och då är vi som flugor på skit när det gäller mat och vin. Gräsankorna hämtade Lisa och testade den nya menyn grundligt!

Vera tog det pocherade ägget med anklever och jag o Lisa testade carpaccio med svamp och  rostad lök. Det var himmelskt!


 Till huvudrätt blev det Vitas burgare och Oxfilé för Vera och mig,serverat med en liten Caecar sallad och bea,utmärkt grillat och helt lagom stor portion.

 Sen var det dax att jobba igen och Rickard satt som en hjälte i 2 hela dagar för att få ryggen färdig! Har den yttersta respekten för folk som orkar sitta så länge på ryggen,för mig själva var det rena terrorn där bak,medans Rickard blev positivt förvånad.
Söndagkvällen var spännande på andra sätt med,mitt första radioprogram spelades upp,och det gick bättre än förväntat,inte en tyst sekund,inga hack,inga könsord. Att ens röst lät som om jag inte sketet på 4 dagar får jag leva med,det är lite strumavarning på mig och mikrofonen.

 Avslutar med en bild på Otto,hamsterstyle,för att vi kan! Har aldrig hittat en enda grej Otto vill ha så illa att han plockar den från ens händer,än mindre gör konster för,han brukar drägla och springa inifrån mat,men de nya Dentabits kattgodis gör honom smått psykotisk!  Ytterst underhållande och jag är inte sen att utnyttja det;) Det är liksom lite roligt att se ens katt som en stirrig glytt på julafton så fort något skramlar!

Inga kommentarer: