Sidvyer, senaste månaden

lördag 8 november 2014

Veckans veckans!

Det har såklart varit full rulle  denna vecka,lite radio,lite ritande åt designuppdra,lite målande och sen är där inte många minuter kvar om dagen. Insåg rätt hårt  hur lätt det är att jobba ihjäl sig om man är singel! Ingen som väntar hemma,ingen som man känner sig tråkig inför när man bara sitter med näsan i blocket el datorn. Kapten ska komma hem nu på söndag,och kanske då får jag tvinga mig att ta det lite lugnare,,but i doubt it.
Lillfridans sista blomma bli fylld och den lilla fridans gigantiska tatuering bli färdig för denna gången:)
 Sen fick jag en plötslig avbokning då min kund ligger inne på hjärtintensiven,och jag fick maila in lite nödtatueringar,och inte cape diem  utan crea diem,skapa din dag! Ett bra tips minsjäl!
Douglas  kom in för sin första tattoo,och det var starkt suttit första sittningen,nästa blir det färg!
 Sen gjorde vi färdigt Adams bröst,en liten liten sittning :)
Och medans jag gick på dass fyllde Adam i själv,,,
ellår?
 Nä,Adam frågade lite försiktigt om han inte kunde få testa på sig själva efter att vi var färdiga,och ja,varför inte? En helt ren nål och vatten,rakad spritad,handskar vaselin och instruktioner ,och det finns inget säkrare ställe att tillfredsställa sin nyfikenhet än i en tattoo studio,hellre det än hemma utan ett uns av utrustning och kunskap. Några vattenlinjer senare var Adam nöjd och proklamerade stolt att hans tatookarriär var över;)

1 kommentar:

Adam sa...

Tack för provandet. Nu har jag bockat av det på listan över saker att prova och överlåter det till folk som kan.