Sidvyer, senaste månaden

söndag 30 november 2014

En öl har landat och ett sovloft växer fram!

Tänk så otroligt fort en lördag går? Gjorde en mandala på Emma och satt kvar och pratade med henne och hennes mamma,2 stora favoriter,tills jag insåg att klockan var dax och ett radioprogram måste voicas!
Jag tappar lite tiden när jag spelar in radioprogram,jag skulle kunna ha timtal av babbel att fylla ,det är så hysteriskt roligt! 
När jag sitter och dubbelkollar voicetracksen kollar jag mailar och tänka sig <3 ,,Fulltofta gårdsbryggeri har kommit genom,,nu är den här ,061 eller fjärilsölen,redan uppköpt av Fulltofta slotts festsal som festöl! Man kan inget annat än att bli stolt över Anders och grabbarna !!! Fler kommer så håll utkik!

 Och  en liten smyguppdatering på hur det går med huset;) Vill inte avslöja  för mycket för det kommer att bli desdå roligare att visa det sen,men ta en titt på vårt kommande sovloft;) Ca 70kvm stort,dvs lika stort som vårt förra hus var på plattan;) Här ser man mest tvärbjälkarna,men under dem är det tänkt att vår ALLDELES EGEN SÄNG stå!! Jag brinner av längtan efter ett eget hem.

2 kommentarer:

Håkan sa...

Vilken kanal och vilket program? Du har gjort mig nyfiken :)

Stina sa...

103,9 radio active söndagar kl 21,,det finns en app man kan ladda ner;)