Sidvyer, senaste månaden

måndag 5 januari 2015

Bokningsdagen 2015 På eyescreamtattoo

Det har uppstått ett stort problem med mailen!! Har ni inte fått svar på er bokningsförfrågan,maila mig igen,eller hoppa in på facebook för att få reda på om ni fått tid el ej!Ja jäklar,,,inte kunde jag tro att det skulle bli så vansinnigt som det blev i år.

Satt och doodlade på en akvarell för skojs skull under tiden jag tömde webmailen och såg till att min dator tankade hem alla mailen,och kunde inte låta bli att se den enorma mängden covers som damp in. Först tänkte jag att det måste vara en slump att jag bara får se syn på dem,men ju längre jag satt inser jag att coverupförfrågningarna har  ökat lavinartat. Detta kan INTE bero bara på att där är fler hemmatatuerare,för ingetr har ändrats de senaste 2-3 åren  men när jag undersökte lite lätt varför det kunde vara inser jag att det pågår 3 olika tatueringsprogram som bara hanterar coverups,och jag antar att det är därifrån så många inset att man kan reparera det man har. DO räknade på det lite lätt och det är en ökning med ca 120% från förra året!!?
350 mail exakt kom in  detta året,ett rekord,och det var full rulle hela dagen ,ända in till kl 12 på natten.
Idag har jag svarat alla,tagit mig an det jag  kan och nu är det fullt hela året ut igen.

Jag inser att detta inte är hållbart längre,och att bokningsdagen nog har gjort sitt nu. Jag är trött på att i 2-3 dagar sitta med en puls på 200 och panik över allt jag bör ta mig an.Trött på det dåliga samvetet jag får av de som  gärna påpekar hur länge de väntat,för de som har extra anledningar till att tatuera sig  och där jag ändå inte kan ta mig an dem.
 Trött på de som blir jättearga och inte kan förstå att de inte är ensamma om att söka tid,och att jag INTE är den enda tatueraren i sverige. Jag har så många svinduktiga kollegor bara ett stenskast bort i malmö och Lund,eller varför inte Köpenhamn,det är fritt fram att ställa sig i kö där med. 

Nog om det negativa,det är trots allt väldigt många som är hur vänliga som helst trots att de får negativt besked:) Dem vill jag varm tacka,,ni är som balsam för hjärnan.
Ingen hade gissat rätt på godistävlingen så jag får väl äta 2 kilo själva;)
Nu har jag sittit och mailat från 8.00 tills 20.00,,nu får det vara för ett litet slag!

1 kommentar:

Simon sa...

Hej Stina! Bet you are glad that is over with! Happy 2015!