Sidvyer, senaste månaden

lördag 31 januari 2015

Samlat från veckan och avbokningar.

Som sagt innan så fick jag in en massa coverups på bokningsdagen,och det var långt ifrån alla jag tog mig an,men Adené var en av dem. Långt tidigare (6 månader ,eftersom en lasrad tattoo måste få vila så länge innan man tatuerar över den)   lastade vi Adenés gamla keltiska triangel/evighetstecken,som jag misstänkte bara behövde en omgång då den var så gammal och blekt redan,och jösses vilket resultat vi fick!  En helt perfekt plattform att arbeta på:)

Adené ville prompt ha en skalleett motiv som har hängt med länge länge,och då gör vi det! En allvarlig,inte fintande skalle var det absoluta kriteriet,och jag är 100% med där,är inte själv förtjust i de glada  cartooniga skallarna (mycket för att jag är dålig på att rita dem) Skallen sitter rätt över det gråa området som inte alls syns mer.

Sen var där en lucka på fredagen jag helt enkelt inte fyllt i,och den annonserades ut på eyescreamtattoos Facebook (hoppa in och följ om ni vill försöka hugga dem)
Lite blandade känslor för dessa avbokningarna då folk inte verkar förstå riktigt  hur det funkar. Har jag en tid på fredagen,då är det fredagen som gäller,och man behöver INTE svara om man inte kan ta sig ledigt,inte är redo,inte har råd eller annars helt enkelt  inte vill,,låt då andra ta den tiden.
Man kan inte heller göra en helarm på en avbokning,det krävs lite mer förberedelser och 5-6 dagar till förutom den ena avbokningen,och jag kan inte börja på en heller,eftersom jag då måste garantera fler dagar så tatueringen kan bli färdig. (detta är återkommande issues var gång jag skriver ut en avbokning,så jag tänkte att det är lika bra att förklara:))
Helena som är körskollärare fick tillslut tiden efter många förvecklingar  pgr av de ovanstående faktumen,och hon ville bygga på den lilla svarta mandalan hon gjort i Miami,på miami ink;) 
Vi lade tll blommorna och lite färg i mandalan som hon inte fick där pgr av att hon tydligen var för solbränd. Skrattade gott under denna lilla sittningen med denna otroligt lugna kvinna:)
Sen var det Vera,,,vera har bestämt sig att gå ner på underarmen lite försiktigt,med något tunt sirligt som inte stör smycken man kan tänkas ha på sig.
Sagt och gjort (äckligt nervöst för mig) vi körde loss och  det blev första tattoon hon INTE pep som en liten hamster;)
1 kommentar:

Marita sa...

Vera så vacker - ja både tattoon och du :)