Sidvyer, senaste månaden

onsdag 16 september 2015

En cover och lite snålfix i huset!

Vad jag startade veckan med?? Jo det ska jag ta och berätta! Träffade en attans trevlig tjej som behövde hjälp med en svanktribal som satt lite högre än  föredraget,dvs mitt på ryggen. Den var lite trist och oinspirerad och hon ville ha lite mer. Ros och lite piff döljer den gamla  utmärkt!


 Sen var det jag som drog rätt ut till huset för att piffa lite.  När vi köpte huset tömde inte killen det helt HAN trodde att han tömde det men en hel del stod kvar och då gjorde jag exakt som jag gjorde förra huset,jag tog det exekutiva beslutet att en badrumsmöbel INTE ska kosta 6-12 tusen enbart för att det heter badrumsmöbel. Ikke. 2 vaskar från golvpoolen och den gamla skänken som stod kvar får agera badrumsmöbel.
 Lite oljebets för 131 kr och så har du en sjusst  badrumsmöbel .
 lite bivax på det (eller  vad jag nu köpte) och baxande och bärande  så  stod den där,,och jag insåg igår att jag nu börjar inreda,,,tillfället jag väntat på i 2 år har plötsligt börjat smyga sig på !!!
 Golvet kanske får torkas av lite med men här har vi det,,
Och bara sådär fick vi ljus med!!! Igår insåg jag att jag behöver svarta  gammeldags ljusknappar här,,,, ja fortsättning följer!!

4 kommentarer:

Christine sa...

Tusan va grannt!! 😍

Paul sa...

blir jättesnyggt i badrummet.

Eva-Lena sa...

Du är helt fantastisk!!!
Vilken förvandling!
Så otroligt vackra tatueringar du gör.

Maja sa...

Älskart!!
Om ni ska ha budget lysknappar kan jag rekommendera renova och hos Eldirekt. svin billiga och as trevliga. Win!