Sidvyer, senaste månaden

onsdag 30 september 2015

Min insida,,nä bokstavligen talat alltså!!!

Begärde ut MR bilderna av mitt inre innan operationen för att jag vill själv veta hurdan jag ser ut,det ska inte bara vara läkarnas privilegie,,det är ju jag,,mitt eget inre.
Med det fick jag lite överraskad det slutgiltiga utlåtandet av vad läkare nummer ett såg på bilderna,,och tappade andan. Det var så mycket värre än jag trott ,och inte fan var vänster äggstock som fortfarande sitter kvar frisk,, Ännu fler förändringar än jag visste och bekräftelse på så jävla mycket jag haft ont av. 

Grät en skvätt när jag fick bekräftat svart på vitt att jag INTE inbillar mig,,att det faktiskt var illa.
 Ja här botar jag mig så mye det bara g år,men det skiter jag i,har ni inte sett det förr får ni glo nu.
Mitt där inne kan ni se ett upp och nervänt U som man brukar få se (översta bilder visar en åtminstone normalstor livmoder,blåsan framför )
Här har ni då min samling sett från sidan,en lagom skitstor stenhård bolls som tryckte konstant på min blåsa. Knutor ÖVERjävla allt. Det var tillockmed trångt baktill,något jag verkligen märkte i slutet innan jag bli opererad. Man ser även problemet med att öppningen har flyttat sig och inte längre  fungerade som den skulle.
 Där var 2 st rätt stora knutor  längst fram,,något som förklarar varför jag omöjligen kunde gå ner i vikt runt magen,,,,det hade jag kunnat kämpa med länge;)
 Sen har vi de förstörda äggstockarna  höger med cholkadcystan  MED kompis som jag inte visste om,och den andra på vänster som jag fortfarande har kvar som då sades vara frisk. Antar att esmyan krympte myomen så illa att vänster såg frisk ut,jag  märkte ju en dramatisk skillnad på bara en månad av esmya. De kommer alltså att komma tillbaka,,det är bara att räkna med.
Just nu tappar jag så mycket hår som någonsin ,men ändå ser jag tydliga bevis på babyhår  som kommer ut för första gången  på länge.
 Min fläta som engång var som en stock ser ut såhär nu,,tunnare än ett pekfinger.
 Och att tvätta håret är en ren panik,,det spelar ingen roll att jag har accepterat det nu,det ÄR ju trots allt en varningssignal kroppen skickar ut att något är fel,och jag tror man kommer att reagera på det varenda gång.

5 kommentarer:

Nova sa...

Lider med dej ❤️

Helen Fröderberg sa...

Starka bilder och text.

Önskar dig all bättring och att du slipper ha ont.

Sjukt trist med håret som är så fint. Men det kommer nytt... men läskigt med tussarna efter hårtvätt.

Calle sa...

Jag har följt dig ett tag för att jag tycker du är förbannat roligt, kreativ och att jag har en svaghet för husprojekt. Men det här var fan inte kul. Önskar dig all styrka jag kan.

Anonym sa...

Min fina ❤️

Pixi sa...

Sänder dej styrkekramar <3