Sidvyer, senaste månaden

onsdag 23 september 2015

vill ge upp,,

Jag är tillbaka i träsket igen. 
Allt som rättades till av D-vitaminen är nu tillbaka plus pålägg. 
Morgnarna startar med vansinnig huvudvärk,ont i de flesta lederna ( och det blir bara värre av träning) tappat aptiten och illamående är mer och mer vanligt.  Ont och svullen över snittet på magen och håret dröser av mig igen. Nu stoppar jag det inte ens,jag bara skiter i det. Orkar inte bry mig.
Muskelsvag och instabil,,träningen är bara ett skämt. Mycket förvirrad. Domnar av i händerna minsta lilla jag blir hungrig ,levern gör konstant ont.
Jag vet inte hur länge jag klarar detta.
Det positiva är att snart rasar något rejält och då kanske man får svar,det är bara att hoppas att det är något reparabelt.

7 kommentarer:

Paul sa...

du borde kanske ta det lugnt med träningen.

Stina sa...

Jag tränar en-2 dagar i veckan max,enbart balans,kanske ett lyft eller 2,,ingen cardio ingen hårdräning:/

Christine sa...

Näää..:( Fy vad tråkigt😔 Det ska inte behöva vara så.. Man ska inte behöva gå isönder eller bli så dålig att man inte klarat av vardagen för att få hjälp... Önskar att jag hade haft något bra tips.. ❤️

Anonym sa...

Du kanske ska fundera över ett annat alternativ?
Skippa alla läkemedel och gå över till naturläkemedel istället?
Värt ett försök kanske . . .

Stina sa...

Anonym:förutom testosteronet tar jag inga läkemedel,,tar däremot zink pantotensyra B-vitamin,,ja de flesta naturmedeciner jag bara kan. Det blir bara sämre. Tålde inte ens d-vitamin och det är ju naturligt,,,

Anonym sa...

Kanske en homeopat kan hjälpa dig?

Stina sa...

Kanske,,eller en kineseolig,eller en naprapat eller en psykolog eller en healer eller en naturmedecinexpert eller en kostrådgivare eller en PT.
PT testat,kostrådgivare testad(katastrof) alternativläkare sökt,så upptagen att hon inte tar sig an nya kunder,,
Att testa nya saker är s äckligt tidskrävande,,minst ett halvår måste man göra ngt för att se en nytta med det,,börja räkna. Ja jag vet,,man måste försöka,jag är bara så trött att jag knappt kommer ihåg hur man startar en bil,,det blir lite mycket att ta tag i allt .