Sidvyer, senaste månaden

tisdag 22 september 2015

Huset september 2015

När målarna säger att jag behöver lasera bjälkarna innan taket målas då tänker jag "Laseras? Kan de inte bara,,,,,nä,,"
Inser att de har rätt och att bjälkarna inte bara kan ara så som de ser ut på förebilden.
Än en gång upp på Jürgen ,den trofasta liften och stryka bjälkar medhårs,och jösses vilket bra val. Valnöt blev färgen och de dök fram ur intigheten!!
 Helt fint!
 Under tiden som jag laserade skiten ur bjälkarna dök Erikssons stenhuggeri upp med  en av mig specialritad specialbeställd bänkskiva som blev helt sjukt fin!!

 Jag vet att den inte ligger helt på plats och att lilla biten sidan om inte är på plats,men DAMN så jävla nöjd jag är! Här ska jag sitta  och måla tills jag spyr!!
Och som om inte det var nog stod jag vid 15.00 tiden färdigbjälkad och insåg att väggarna var fritt fram att måla! Bara att kavla upp ärmarna och ta en roller!
Fy fy fan vad snabbt det går nu ,,denna veckan kommer flera stora nyheter och jag håller er uppdaterade!
Och sen till det gamla problemet håravfall,,det saktar inte ner alls. Nu är det buskar som trillar av. Kanske ni minns gamla westernfilmer  där tumbleweed rullar förbi i vinden? Så känns hårsituationen.
Det lustiga är att jag skiter fullständigt  i det nu när jag fått bli blond igen!  Sålänge jag inte får kala fläckar är jag nöjd. Ser nu stora tussar nytt hår som kommer  ,så jag antar att det nya är på g och det glamma ska trilla av:)

1 kommentar:

Christine sa...

Wow vilket hus!! En jäkla massa jobb ni lägger ner men det ser ut att bli fantastiskt! Tråkigt med ditt hår hoppas det "bara" är en väldigt kort fällperiod😬 och att det går åt rött håll sen igen❤️