Sidvyer, senaste månaden

tisdag 8 september 2015

Tatueringar och huset och annat tjafs.

Livet har återgått  till det normala efter Malaga om man nu kan säga det. Lever i någonslags mellanvärld där man pendlar mellan hopp om framgångar i huset och jobb,inte riktigt mål i sikte men inte heller bara vardagslunk heller!
Har inte bloggat jätte energiskt på ett tag,det har helt enkelt varit för mycket för mig att stå i,,,lite som att hålla näsan övanför vattnet.
Lite tatueringar har vi dock hunnit med och Cecilias Zeldatattoo är ett bra exempel på tateringar jag älskar att göra. Enkla men ack så ovanliga:)
 Av anledningar jag bara kan härleda till vädret i sommar saknar folk helt pengar och många avbokningar blir det,,ja antingen det eller så har jag blivit sämre:/?
Fick in en Magnolia på en avbokning och det föll sig så underligt att  det blev 2 Magnolior på 2 dagar:) En av de finaste blommorna som finns och de tål att avbildas!
 Fint besök från Örebrotrakten fick också en magnolia intatuerad:)
 Sen klämde vi in Malin som ville märka ut sin lilla mongotå,en jättesöt sammanväxning som först gjort henne väldigt osäker över sina fötter men som hon numera bara accepteratr som en del av hennes personlighet. Vi är inte alla lika,och så illa vi ville vara det i tonåren,lika gärna skiljer vi oss från mängden när vi är äldre. Lustigt hur det funkar?
 Cecilia fortsätter på det grafiska  med en Kraftwerk tatuering,och ganska snart ska det byggas arm av dessa übercoola symbolerna:)
 Så på en annan avbokning dök det upp 2 små enkla svarta fjärilar  som verkligen såg ut som om de bott där hela Giggis liv,,de bara skrapades fram nu liksom,,,

 Älskar att rita lite  på måfå  åt tatueringar jag inte fått beställning på än,det släpper liksom på tvånget att prestera om och om igen,en press som inte minskar med åren utan snarare blir tyngre. Baktatueringen var förbeställd men maneten var fri fram tills den åkte ut på Instagram:)
 En meget dålig bild men bakingtattoon på Malin från Heartbreaktattoo:)
 Sen tog rastlösheten över och jag gjorde en liten tattoo på migsjälv;) Har sagt att jag aldrig skull ha på handen,men lite tunt på sidan sådär stör mig inte det minsta,jag skulle snarare ha saknat den nu.
 Rickard fick en revbenstatuering ,och jag tror att talesättet fungerar på mycket här i livet ,ironskt nog inget jag rekommenderar i tatueringsomständigheter;)
 Malin fick ett litet revbenssmycke,,,
 Och Thomas en "liten" U-båt;) Sjukt kass bild,återkommer om jag får fotografera den läkt:)
 Daniel har underarmar som Karl alfred och vad passar då bättre än ett rigtigt oldschoolankare?
 Tobias arm har länge tärt på mig. Att få en helt ren arm på Ystads näst grannaste påg(sorry ,Kapten kommer fårst) gör att man får grova prestationsproblem. Så mycket kan göras,så mycket att man lätt kan gå vilse om man inte ringar in det man verkligen  vill få fram. Tillslut efter 9 månader fick det vara färdigfunderat och en illuminati-Grafisk arm föds.
 Så,,Sofies arm. En arm som fått ta trycket som pyser ut då livet blir övermäktigt. Vet att många inte förstår självskadebeteende,och allt jag kan säga till er är :var glada,,då har ni rätt stöd runtom er ,inga problem som gör att ni behöver detta.Bara att tacka och ta emot.
När åren gått och trycket släppt kvarstår ärren och det är inte alltid man skäms men inte heller orkar man ta blickarna och förklara för varenda en som ser en. Nu kan Sofie iaf känna att folk  tittar på tatueringen istället ,och kanske sträcka på sig lite och se framåt.
Texten har Sofie själv bränt in,mycket för att ge sigsjälv något som var fint istället för bara ärr,och jag tuckte det var så jävla bra att vi helt enkelt bara framhävde den,,inte gömde.


 Så har vi min självutnämda största stalker/beundrare Josefina !! Fick äran att bygga på texten hon har på ryggen,och ranunklar var vad hon  föredrog,blommor som är grymt svåra att få bra då de består av hundratals blad,en riktigt matig blomma i massa lager! Underbart roligt att få göra!!

 Så huset,,det går FRAMÅT!!!Ni tittar på vårt BADRUM!!!!! Herrejävlar vad jag har längtat efter att få säga det!! Den dagen jag får varmvatten och det står ett badkar här (det första jag köpte till huset) då ska ni få sen en Stina som gråter av lycka!! Min hud har skrikit efter att få bada i 2 jäkla år!!
 Underbart kakel och klinkers från Konradssons nere i hamnen i Ystad!

 Och stora salen,,,det börjar se ut som ett hus ,,, Jag ser ett svagt löfte om en framtid.

Så till tråkigheter. Ni som inte vill läsa gnäll snoppar av här nu. 
Håravfaller är lite schitzoidt just nu. För  första gången ever sen detta hände var jag nere på 100 på 2 dagar.  2 Dagar senare var det 200. Det är mindre ja,men  fortfarande inte riktigt som det  bör vara . Har   kraftigt minskat hårsvall  och jag får helt enkelt  fundera på  om jag ska spara eller klippa..bara tiden kan utvisa.
Ledverken är tillbaka i full swing. Vänster axel är angripen och  den är enormt svag,värre än jag haft innan  någonsin. Orkar inte hålla den uppe utan får använda kunderna som kuddar. Tur att jag har förstående kunder:/
På morgonen är jag blind pgr av noll tårvätska. Nu är det så illa att jag kan öppna ögonen en gång  men sen är det kört,trots A-vitaminkräm som man tar  i ögat när man somnar. Hjälper inte mycket.
Armar fingrar och ben har börjat domna av när jag är hungrig,en helt ny inte alls roligt egenskap.Är svag och fumlig i allmänhet med. Kissar som en vansinnig och har nu börjat mäta mängd för att  förbereda mig för påståenden som att jag inbillar mig och att det troligen är en  stressad blåsa. Besparar er mängder mm.
Positivt? Naglar som en MF har jag fått! Stora hårkuren och Biotin har hjälpt något vansinnigt!Håret faller men naglarna är bättre än jag haft i hela mitt liv! Jag tar det,,
vadsomhelst som är positivt tar jag.

6 kommentarer:

Stina sa...

Först en BAMSEKRAM för dina "tråkigheter" <3
Sen, asså jisses, jag bara älskar dina konstverk, speciellt dina fjärilar. Vill ha!!!! Magnoliorna ska vi inte tala om, bara älskar dem! Du är så förbannat duktigt! Finner inga ord för hur proffsig du är!

Är jag avis?? Japp så jäkla mycket, vill också ha ett sting av din konstnärliga ådra......:-)


Kram från en annan Stina

Anonym sa...

Jag måste fråga "hur" du räknar dina hårstrå? Låter kanske lite corny men är sjukt nyfiken.. Drar du av borsten o sen har lite "plockepinn" el hur funkar det?

Stina sa...

Ja,exakt så får det till,, det enda sätter att veta när det blir bättre av något eller sämre.

Anonym sa...

Asså...någon har alldeles för mycket fritid....Just sayin
//Lungan

Anonym sa...

Men Stina då.. Då blir man ju knäpp om inget annat :-)
Kasta håret i soptunnan och lev istället- med eller utan hår <3

Stina sa...

Anonym,,än en gång,ha artigheten lämna ditt namn om du ska komma med piffiga råd och tyckande.
Just nu händer det så jävla mycket med min kropp,vitaminer som inte tåls, sprutor som tas,allt för att försöka hålla huvudet över vattnet och kunna fortsätta jobba. Ingen annan hjälper mig reda ut varför allt händer,så det kan vara lätt för er att säga "släpp det,lev istället". Gå en jävla vecka i mina skor och kom sen och säg samma sak. Du får en halv chans hos läkarna att bli trodd,har du då inte din fakta klart för dig får du ingen hjälp heller.