Sidvyer, senaste månaden

onsdag 5 oktober 2016

En betraktelse.

I söndags körde jag till antikmässan på Yllan och det var tidigt,jag kände av att jag druckit dagen innan (laglig dock) och slogs av en tanke,,jag kan köra bil utan att få tryckfall,ångest,suddig syn,panikstart(utan att någonsin haft problem med panikattacker) ,,jag kan sitta upp som en vanlig människa,inte behöva trycka på halsen för att bibehålla trycket i huvudet,och bara köra bil som en vanlig människa,,Herregud vad underbart. Det var ca 15 år sedan jag kunde köra bil utan att kämpa såhär. Tänkte inte på att det är så vanliga människor INTE har det förräns nu.

Även igår satt jag och min kund och diskuterade att "beräkna tiden på klockan när det är legitimt att få gå hem från en fest" syndromet . Det händer inte heller mer,,jag har inga problem med att sitta och babbla,dricka lite lätt och faktiskt ha roligt. Den ständiga neurotiska energin har lugnat sig och jag kan faktiskt slappna av! det är en udda men underbar känsla.

Igår kammade jag mig och plattade håret,,det faller inte alls i klumpar längre och när jag plattade det såg jag en så tydlig gräns för var det nya håret kommer nu. det är lååångt kvar men jag har så gott hopp om att jag kommer att få tillbaka åtminstone 2 tredjedelar av mitt förra hår.

Levaxin+Liothyronin har ändrat mitt liv totalt.

Inga kommentarer: