Sidvyer, senaste månaden

måndag 24 oktober 2016

Ystad Antik och Samlarmässa

Så har  årets sista Antikmässa kommigt och gått och jag är lite tom efter denna veckans enorma tryck. Mässan var en succe på så vis att där var en jämn ström av besökare hela tiden,inte som de gångerna jag suttit där eller besökt,många vid öppning och sen lite tomt. Skyltarna som Kapten  fixade gjorde nog massa på sig. Det är ju trots allt så jag hittar mina ställen,jag bara kör och hoppas på vinst:)
Detta året fick jag hjälp hela mässan av DO som hjälpte till med att ställa iordning och få tiden att gå:) Nytt för i år var även att Mikael ,min kund också sålde  ut sina grejer! Bordet brevid mig var fullt av hans ihopasamlade skatter och jag har då aldrig hört på maken till säljare!!
Jag hade sämre framgång tror jag och jag sålde inte alls som förra året,lite besvikande men vad gör väl det?  Jag antar att jag hade med mig fel sorts grejer detta året och att jag nästa år ska ta med mig mer uppstoppat ,antikt och kuriosa,inte retro samlarsaker.

 Kerstin flanerade runt och såg till att alla hade det bra ,både säljare och   kunder,och stämningen var hög.Hög i mitt bås då jag hade med mig en liten högtalare med mjukt ljud  och försiktigt spelade Etta James och Frank Sinatra,,tills min bistra kollega  på andra sidan fräste åt oss att stänga av.
Jahapp,,
 Rolf här var mässans höjdpunkt och han följde minsann med mig hem!! Lilla krabaten gör mig så glad så glad konstant!

 Fick dock be honom hålla sig under bordet tills  mässan var över då folk insisterade på att köpa honom!! Matarde med korvbröd och han verkade nöjd med det.
 Jag fick inte plats med min lapställning men Micke hade med sig sina magiska pendlar ,fortfarande till salu om någon är intresserad!
 Mr försäljare i högsta hugg ,rensade nästan bordet sitt som jag insisterade på att fylla på med allt han hade gömt i lådorna!  Klockan blev 16.00 och vi packade ihopa för denna gången efter att ha vandrat ett sista varv och köpt det som utställarna inte ville släpa hem på;)   Fick en hög väldigt intressanta  saker med mig hem som går att beskåda på instagram under artnoveauvintage eller på tradera under ducati22gul:) Nästa mässa är i april och då vill jag se er där allihopa som "tänkte" komma dit;)

Inga kommentarer: