Sidvyer, senaste månaden

söndag 10 juli 2011

En GÄNSKA hektisk men underbar lördag!

Som vanligt börjar jag lördagen med att träna,och med det nya schemat från Seth var det sjukligt roligt och utmanande! Trots att jag är ganska bröden i kroppen kom det finare vädret som en räddning i natten och nu kan jag iaf stå och gå utan att böla som en liten skoletös. 
Efter det var det dax att tatuera Mattias igen,en stamkund som jag alltid ser fram emot att få jobba på!
Jag fick fria händer på hans arm denna gången och det kommer att braka loss med en massa färg framöver. Ögat är hans sons öga som tittar tillbaka på honom genom spegeln,en liten filosofisk aspekt  jag slängde in,,mest för att det var snyggt,inget annat!Sen kunde jag inte låta bli att slänga in lite bilder på benet vi gjorde sist,för bara kolla på färgerna;) De RÖJER!!!! Nej inte ett uns fotoredigerat,det är all him,,,han har en hud som man som tatuerare kan dö för att få jobba på!

På andra sidan har vi släppt för en fortsättning,och bara spana in örat,,en favodetalj som jag fick behålla!,,det är så jädra roligt när man får leka loss!

Efter en lagon dag då mina fingrar gett upp åkte man hem för att sitta i tältet på trädäcket och softa lite lagom innan det var dax för St Herrestads gästis att  få besök av 6 tatuerade svin (5 ,jonas har lyckats motstå hittills)

Hahahahahaha spana in mina FINGRAR!!!! jag har seriöst skrubbat dem eftersom Kapten sade det åt mig,och det går bara inte bort på mig!

Min fina Kapten och min underbara syster!!


Maten på Herrestads Gästis var så  mycket bättre än när vi var där sist. Eller ja,,maten var inte kass sist,men det var oerhört snålt  förra gången och servicen var sådär,och när jag sen skulle beställa bord ett antal gånger  pallade damen i luren inte ens ta sig an oss,och sen dess har jag inte alls varit sugen på att gå dit,trots att det är runt knuten,men nu ska det bli ändring på det!! 
Snodde och misshandlade Malins kärringabörs,och har ni sett Iceage så ser ni vad jag ser!


Efterrätterna var fantamig himmelrike där!!!! Med ett perfekt dessertvin till som vi var tvungna att svänga på,och kaffe serverat i mormors gamla servis,med tunt tunt porslin som ger kaffet det där extra;)


Jag tror,,,TROR att rida visar pattarna här,,,att döma av Thomas blick då,,och syrranmonstret fotar kolugnt. Pattar är pattar tänker hon.Lite efterfest i tältet med infravärme,,det var bara för bra för att vara sant;)


Allt som allt en himla bra jävla kväll och jag lyckades få en stund med dem jag saknar och sällan träffar för att de valt att bo ända uppi helvetes norrland!!!;)

1 kommentar:

LillFridan sa...

Örebro och Västerås är INTE Norrland!

;)