Sidvyer, senaste månaden

lördag 16 juli 2011

The Rolandz

Kvällen gick ganska mycket som jag trodde att den skulle gå. Det var sinnessjukt mycket folk bokade i ett asstort tält där långbord efter långbord  var packat med folk. Kallskuret buffén var rätt trevlig,men hade man vetat att man hade reserverade platser hade vi INTE kommigt kl 6,för det blev en lång kväll till sist!
Vi hade sällskap av Fam Mongo/Nilsson och herr och fru Jönsson,det enda man behöver för en lyckad kväll (förutom möjligen en Marina Himbrant kombo på det)



För att få ett annat perspektiv på saken gav man kameran till Stefan,,,det gick ju ,,,,ja.



Tack Stefan,,,
Jag bad även Kapten att dokumentera min outfit för kvällen,,,ja ni ser ju hur upphetsande han tyckte den uppgiften var. Jag känner mig SSÅÅÅÅÅÅ uppskattad!!!
Till maten fick vi underhållning (eller ja) av the Voize,,jag tror inte jag behöver förklara mer! Allsång och dansande på bänkarna till änglahund,,ja det var hattfesten all over igen! Även denna gången fick vi en kvinna vid våra platser som var,,,SJUKT överförfriskad,,,man kan även säga pissfull,,det var del av kvällens underhållning. Hon glömde sin man vid våra platser som sen satt helt ensam resten av kvällen ,låtsandes att han tillhörde oss?



Jag demonstrerar hur man får bort kalkonslöret på foton,,,



Till efterrätt blev det glass,gott men lite billigt med tanke på att man pröjsat 425 spänn per biljett för detta. Kaffe ingick INTE . Illa.
Nedan följer bilderna från "kampen om glassen",en kort bildserie där bögeri är en stor del av det viktiga. Kan innehålla spår av snusk och händelser.






Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga mer än att jag älskar min systemkamera,,,har sällan haft såhär roligt åt fotona dagen efter!

På fotona nedan försöker vi allihopa se normala ut när Stiffler visar k#ken ,,jag och Therese är INTE så brydda,,men Pålie?

Det blev VÅRMT i tältet med ca 700 pers!!
,,och det underbara med dagens telefoner,,,man blir så sällskaplig och foton som inte borde ligga på facebook gör det ändå!!




En sjukt rolig fest som slutade tidigt och bra så fort jag sett  en låt(inte ens en hel ) med Robert Gustafsson,sen ville jag him! Det blev nattamaud på McDonalds och en underbart tidig kväll:)!!!
TACK vänner för att ni följde med!!

1 kommentar:

Marita sa...

De tre vise männen - bildsköna som få..........hahahaha