Sidvyer, senaste månaden

fredag 22 juli 2011

Status för cortisonet.

2 veckor in på cortisonet,och det börjar kännas igen. Pausar från brufen retard eftersom den gör mig rejält yr,och nu är det kämpigt igen. Den enorma träningsverken gör mig ganska konfunderad med. Visst har jag ett nytt schema på gymet men såhär länge och mycket brukar det inte kännas. Nåja,det är skit samma.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu vet jag inte alls var du står i följande fråga, men eftersom jag följer din blogg och läser hur jävligt du har det med all värk och skitmedicin så undrar jag lite subtilt om du någonsin provat cannabis? Jag har själv en reumatisk sjukdom som är svår att få bukt med, och det enda som lindrar direkt är cannabis. Olagligt, förvisso men om man jämför bieffekter av lagliga mediciner mot cannabis så står sistnämnda i lä.

Oavsett din åsikt i frågan, hoppas det löser sig för dig!

Stina sa...

Tja du,jag är paniskt rädd för att förlora "kontrollen" och bli flummig,så jag skulle aldrig vilja gå på det tyvärr:/ Det går inte så bra ihopa med mitt arbete MEN jag har all sympati och förståelse för dem som använder det,det är så rätt att inte ge sig enbart på läkarnas rekommendationer!!