Sidvyer, senaste månaden

tisdag 20 mars 2012

Bara något litet,,

Cirkeline var tillbaka för lite fortsättning trots att hon hatar känslan av att bli tatuerad. Som ett stort Modesty fan var denna rätt självskriven någonstans på henne.
Vi pratade mycket om att hitta sin grej här i livet oavsett om det gör en framgångsrik eller rik ens,så länge man är nöjd med sig själv är det nog. Det låter så lätt,det är så svårt.
Jag har själv fått tänka över en hel del i mitt liv just nu,och har tex bestämt mig för att kapa ner på mässor,och troligen ändra min boknings procedur.
Det kvittar hur jag än gör så kommer folk att bli arga,men jag kan inte leva mitt liv uppbunden i 6-8 månader i stöten,som skrivit i sten,jag blir fångad och mår inte riktigt bra av det.
Ju äldre man blir inser man dessutom att dagarna och timmarna man har är värdefulla,inte långdragna,och att man får ta vara på de friska åren man har kvar.
Låter dramatiskt,,är bara mänskligt.
Nu ska jag bara hitta något som gör mig tillfreds och lycklig,,typ att ordna ett nerdkonvent eller att bilda en religion,,bara något litet liksom?

1 kommentar:

Maja sa...

Tycker de låter vettigt Fröken (frun?...). Sätt kännslan av att inte vara uppbokad mot kännslan av folk är idiotas (de vet vi ju alla redan) Tror de ena liksom tar ut de andra i slutänden :)