Sidvyer, senaste månaden

söndag 4 mars 2012

Tattoo Meltdown 2012

Då var det början av våren igen och dax för Sveriges bästa minstaste största mässa,Tattoo Meltdown i Trollhättan. För er som inte har varit där är det en mässa som koncentrerar sig på konst kvalité och barnfamiljer,inte bara hardcore tatuerade brydare. Den varar bara 2 dagar och det gör att tatuerarna ger allt för att sen få efterfesta lördagkväll. Ett genialt drag av Mardo Kurdian,mässarrangör och vän.
Jag passade på att färdigställa Elins arm(ursäkta de dåliga fotona)  och putsa på lite av det gamla(hon har exem som gör det lite svårare att läka därav ser hudfärgen i donnan lite flammig ut)


En dropin kund som var väldigt bestämd att hon ville komma till mig fick en gammal synd inbakad i nya synder och satt galant för detta. Bedövningssprayen är gudasänd och jag fattar inte att folk inte använder den oftare.Den tar bort de värsta timmarna av en lång sittning.

 Vi kom dessutom på att världen är för liten. Tjejens sambo äger en bilstylingfirma som troligen äger och har ställt ut Kaptens gamla Pickis! Otroligt att man ens kommer på det på en så kort sittning!

På lördagen var det en uppförsbacke av nervositet när Jimmylajnen skulle bli tatuerad. Jimmy är själv så jävla duktig att jag nästan backade för uppgiften,men det visar sig att han är en perfekt gentleman och en riktigt underbar människa att prata med. Jag babblar ofta hål i folks huvud och missar kanske lite att tysthet inte bara är av ondo;)
Mitt i dragandet av linjerna börjar det tjuta i lokalen. Brandalarmet gick.
Jag är övertygad om att INGEN annan grupp av folk hade reagerat som tatuerarna gjorde. 3-4 av 30 ca tittade upp,ryckte på axlarna och fortsatte att tatuera,och när sen den högeligen uppstressade ägaren av stället kom och jagade ut alla slutade dem endast motvilligast att jobba,för att gå ut och ställa sig,,,och röka!!
Ironin är total;)

 Jimmy satt jättebra och fick sin björkdam tolkad my way (lite sned på fotot för jag hade inte hjärta att jaga upp Jimmy i stående efter den pärsen) Ser fram emot att få se den läkt  för den lär vara så mycket färgrikare då.
Maja tävlade i best colour och kom 2:a ,och agerade även min trustworthy båskeeper som svarade på frågor och hämtade kaffe!


 Som vanligt träffar man på vänner som man bara får chansen att träffa där uppe,Mr Maxxon som vanligt crew,eller überste Crew vid detta laget,fick bruk av sin ofrivillige brandmansfetish och skötte utrymningen av lokalen bra. (det funkade i övrigt skitbra med nödutgångarna ,inget blockerat,inget missat.
 Och om man tittar på dessa 2 bilderna får man en uppfattning om våran grundläggande konversation.
Inget att skriva hem om dvs.
Dödstrött?

Jag vet inte hur jag ska tolka presenterna jag kom hem med? Så som man umgås är man och då får man betygelser i samma anda?
Jag kom hem med :
En Rövpulka
En Kavel
En kokosnöt
en kylskåpsmagnet för galna kattdamer och en styck värja???
Vad säger det mig?

Årets bästa mässa har varit och jag kan inget annat än applådera Mardo för att det som vanligt var skitbra skött,och lika familjärt som det alltid varit.
Jag anar dock en smygande känsla av att jag ska skippa mässor ett slag nu(förutom de jag tackat ja till) och koncentrera mig på studion och kunderna bara. En mässa var spännande förr,men nu är den krassa verkligheten att det är bara längre arbetstimmar i en krumvuxen ställning med en sjukt hög ljudnivå och ett spel för gallerierna som vanlig,med allt vad branchen innebär. Ett spel jag inte vill och orkar spela:) Jag har det så bra i min egen studio med mina underbara kunder,och så länge de är nöjda är jag jävligt nöjd!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för slags bedövningsspray???
Är det något man själv ska köpa på Apoteket innan eller?/Liza

Jan sa...

Vi kunder är jävligt nöjda Stina, det hoppas jag du vet..

Kattis sa...

Vad fin hon var, björkkvinan! Men så ond! Är inte björkar snälla? Dalmatinerträd som de är.

Sis sa...

Ett av sin bästa inlägg ;) Jäkla snygg donna på låret :)

Stina sa...

Liza,man kan köpa det hos Lundbergs custom supplies,det heter Vasocain.

Stina sa...

Jadu Jan,,glömmer aldrig er superfina kunder!!!