Sidvyer, senaste månaden

fredag 23 mars 2012

Sjugliga syskon och gamla knarkare.

Igår kom min extrasyster ner från Varberg för att tatuera sin andra(?) tatuering,och likt sin pappa är hon enormt smärt tålig och imponerade genom att göra allt detta på en sittning!!
Det ska bli jävligt roligt att se denna färdig,och blommorna blir INTE rosa,,,inte bara iaf,,,
Jag kom hem igår,bröden i kroppen efter en så lång dag och unnade migsjälv lite gott efter maten,somnade tryggt,,för att vakna med ett ryck kl 2.00 på natten av att jag trodde Katt satt för nära dörren och kliade sig så det bankade snabbt snabbt. När jag kom ner,helt jävla näck dessutom inser jag att Katt inte är i närheten och att hon hade fått ha blyskor för att det skulle låta så högt. Jag kollar ut genom fönstret och det visar sig  att där står en mörk figur och håller på att mecka med låset på dörren! Jag blev helt spak och bankade tillbaka på dörren och hojtade "Sluta,,gå din väg!"
någon på andra sidan mumlar"ja jag ska"
och så gick han!Hahahahahahahah
Det var en gammal knarkare från Vilbohemmet,,eller förlåt en äldre finlands svensk med kanylmagnetism som ville ha fyr till sin cigg!
Välkommen till livet på landet.

8 kommentarer:

Marita sa...

Hahahahahahahaha....snacka om cool reaktion att bara banka tillbaka och be personen gå hahahahaha
Jag hade blivit livrädd och åtminstonne väckt mannen :)

Elin sa...

Å herregud vad fin!

Anonym sa...

Väldigt lik en tjej jag sett med ryggrad som du gjort engång! Trodde verkligen inte att du kopiera gamla tatueringar som du gjort!!!

Anonym sa...

Känner en tjej som gjort hela ryggraden hos dig för ngr år sen! Trodde verkligen inte att du "kopiera" dina egna tatueringar!!!

Stina sa...

Ahahahaha jag dör! Anonym,Jennys ryggrad var helt olik den Malin har fått och en ryggrad är något vi föds med (somliga) som jag INTE har patent på. Då har jag redan gjort mig oväns med ca 100 pers som har rosa blommor för att de är "kopierade". Kom in till studion och diskutera detta otroliga övertramp av den mänskliga anatomin om det stör dig så väldigt,du är så välkommen:)

frugan sa...

Var inte jennys mer åt robothållet?

Anonym sa...

Hörde talas om detta inlägg hahaha! Och *min ryggrad* är inte ett dugg lik denna du gjort :) och nej min är inte åt robothållet iheller :) / Jenni

Stina sa...

Tack Jenni!:) Så var det avklarat:)