Sidvyer, senaste månaden

fredag 30 mars 2012

Penlink AB Laser för tatueringsborttagning

Då är det den 30:de Mars. Den 8 Mars skrev Magnus på penlink AB att jag kunde räkna med att få tillbaka min laser (efter att jag skickat iväg den för andra gången) inom 8-15 dagar . 
Räkna själv.
Jag har mailat upprepade gånger och inte fått något svar alls,vilket gör en otroligt nervös när man redan lagt 65 tusen på en maskin man inte kunnat profitera på på ett helt jävla halvår?? 
Den 3 oktober fick jag maskinen,och de första 10 testomgångarna på icke betalande kunder var ok,,sen dess har jag inte gjort någon lyckad behandling mer eftersom lasern helt enkelt inte har fungerat. Den misstro och det krångel jag har fått utstå pgr av detta har varit så långdragen,har kostat mig så mycket i förlorad inkomst och i rent jävla magont att jag är så magiskt jävla trött på detta nu.
En egenföretagare kan helt enkelt inte vända sig till någon heller,det finns ingen som kan hjälpa en här mer än en jurist,och då måste jag få tag på människan jag vill diskutera fallet med  dessutom.
25500 kostar lasern om man tar den från kina direkt,men jag tänkte i min försiktighet att jag vill ta den från ett svenskt företag så att eventuella problem löses snabbt.
Jag har blivit grundlurad på det kan man säg.
87000 kronor och 6 månaders tramsande.
VAD i hela helvete ska jag göra??

2 kommentarer:

Tönt sa...

Visa dem din blogg och hur många läsare (kunder) och kollegor (deras kunder) som är inne på den varje dag. Då kanske de inser vilken dålig reklam de gör för sig själva och sköter det snyggare.

Marita sa...

Polisanmäl dem!