Sidvyer, senaste månaden

söndag 22 december 2013

Vilken jävla lyx!

Julbord,,,underbara julbord! Valet föll på Hammenhögs gästis detta året och vilken tur vi hade. Vi och tre andra små bord var där denna kvällen vilket gjorde det till en lugn harmonisk,,,eller nä,Även om det bara varit vo där hade det fortfarande hörts till Glemminge!
 Jag älskar att få vara på Hammenhögs gästis just för att det är så gammalt och mysigt,bevarat så som det SKA bevaras inte upphottat för att falla varenda turist i smaken. De bryr sig om året runt människorna och kämpar för att hålla köket öppet  föra alla så ofta de kan. Ett gästis.
 Julbordet dignade inte,men så äter man ju också alldeles för mycket alltid för att det finns för mycket. Man tar upp på tallriken och slänger sedan hälften för att det inte var gott nog. Här var precis lagom,och det som fanns var lagat till perfektion. Currysillen i förgrunden skulle jag kunna slå ihjäl nån för och laxen kom på delad första plats där med.

 Laaaaaaaakkkkkssssscccccchhhhh
 Det blev liksom ett lite dubbelt firande för Sköldarna (kan inte avslöja det riktigt än) och framtiden ser så jävla ljus ut!


 Ett guttigt vin till maten  ,och så jävla gott det är när man faktiskt fått längta en hel vecka efter att få sitta ner med goda vänner,god mat och ett lent rött.
 Bloggminen måste göras,obligatoriskt.

 FÖRLÅÅÅT Maritha att jag råkade kapa dig här!! Maritha är så liten att inte ens en systemkamera lyckas fånga henne,den pixlar liksom bort kvinnan!!

 Skumtomtar,,det kan vara universums äckligaste godis ,och ändå verkar folk vara som galna i dem?
Efter att ha ätit en skumtomte känns det som att ha frigolit flytandes på magsaften. Möjligen ett rätt bra bantningsmedel,eller kanske uppföljaren till napalm,men mat kan det fan inte klassas som?
 Och på tal om tomtar,,det dimmiga i bakgrunden kan vara stormen Dennis,eller en skumtomte på linsen,vi vet helt enkelt inte vid detta laget.
 Och för att se om skumtomte löses  upp av sprit beställdes det snapsar. Besk gör sig inte med skumtomte,men tydligen gör vodkan jobbet bättre.
 Efter en halvtimmes virande hackande och vevande är INTE skumtomten upplöst,snapsen har bara blivit färgad och sen silad med gaffel. Vi skänker inga solar till denna drycken,den borde helt simpelt förbjudas av Genevekonventionen som misshandel eller liknande.
Kvällen tog slut för fort,,,vännerna är något jag aldrig aldrig tar för givet,bara något jag hoppas på att få träffa så mye jag bara kan.Älskar dem för vad de ger mig var enda jäkla dag om året och för att de står ut med mig.
 Vilken jävla lyx:)

2 kommentarer:

Vera sa...

we lööööööv u 2!!

Marita sa...

Hahahaha, Linus skumtomtesnaps ser ut som ett dåligt urinprov - dock i vackert sken :)
Ska inte äta fler skumtomtar i år!!
Tack för härligt glatt sällskap igår - God Jul på er
Hälsningar Halvan