Sidvyer, senaste månaden

lördag 7 maj 2016

Att göra en konfirmation spännande !

Konfirmation,,kanske inte det mest sexuella man kan gör aen lördag i tidig sommar MEN så var det inte vilken konfirmation som helst utan en Sjögrenare skulle ledas till altaret och då är det gjutet att vi kommer!

Vi mötte upp Bianca på trappen till Mariakyrkan som fick leta reda på sina farföräldrar,mamma Sjögren var så nervös att hon gick i cirklar och tuggade akrylnaglar inne på golvet redan,och var inte till mycket  hjälp.
 Dagen till ära skickade gud ner riktigt finte väder och man kunde bara känna att dagen kom att bli en av de man kommer ihåg.
 Mamma Sjögren,med ett leende som unte riktigt når hjärnan,svamlandes i första rad. Ingen av oss vet vad HON var så nervös över eftersom det var Isaac som skulle kunna snubbla över kåpan eller säga något dumt till nattvarden,inte Vera!
 Ja ,Linus var också hysteriskt nervös,,det ser man på det spända sättet och det faktum atrt han nästan beställde en dry martini av pianisten. Nervositet på hög nivå.
 Vi tog som vanligt evetet på stort allvar och sjöng med i alllla psalmer!° När de sjöng samma fras för åttonde gången  bytade vi till Helan går,,ingen som märkte merän bänkarna bakom som glatt stämde in.
 Min vy av konfirmationen. Prästen däremot var mycket duktig och informativ så jag var med liasom på det andliga planet.
 En liten timme tog det sen var det utmarsch och hemfärd! Är det bara jag eller var kyrkotimmen förr mer som en evighet eller var det bara för att man var barn?
 Hem till Miami Garden där det dukades upp limonaud och smörgåstårta som var fenomenal! Ett halvt kila mat var det beräknat till oss  var,,Sjögren style.
 Presentstund,,och ja,,vad FAN ger man en sjögrenare i konfirmationspresent?? En as,,ett smyc,en,,nä,,pengar fick det bli så får ungen själv spendera det pa vad som känns vettigt när man är 15!
 Efterrätt i form av en suverän pprinsesstårta och sen häng i solen med rosé och  kaffe.
 Kapten väntade inte på att formaliteterna skulle vara över och solade bar über innan desserten var över!
 När man tänker på det väntade ingen annan heller,,vi skippade bar über men gick rätt bå att våldsbekanta oss med folk vi inte förstört förr som tex Sandra!!
 Konfirmand med sällskap under 15 år drog till poolen och lekte och de vuxna satte igång att fjolla sig kungligt!  Linus föräldrar flydde och Veras pappa hittade en bekväm skärmsläckare att kolla på och alla var rätt nöjda i några timmar i solen!


 Vid kvällningen kom Lynchburg lemonade  ut och grillen åkte igång (limonadbehållarna kan ni köpa på Önska Sjögrens;))
 Chefen lägger sina bästa moves och blir ignorerad,,flirta aldrig bakifrån.
 Stax innan grillet kraschade jag av lågt socker och ett jävla hålligång i solen en hel dag,och utav bilderna på min kamera att döma var det ändå dax att ta farbror godis med sig hem;)  Nu ska vi glo på house och mysa i 10 minuter tills vi vålds somnar!! Tack som FAN för en undebar konfirmation!! Moster Stina/over and out!!Inga kommentarer: