Sidvyer, senaste månaden

söndag 22 maj 2016

Tatueringar porslin och en liten unge!

Jahaoo,jag fick just kommentaren att jag inte bloggar så mycket längre och det har ju ett par rätt klara och tydliga anledningar. Den första är att jag inte har tid att blogga. Jobbet är från 8.00 till 17.00 (minst) non stop med kunder och allt annat,sen måste man hem,handla laga mat städa  och sen sätta sig och rita till nästa dag och SEN hänga lite med Kapten och sen är det godnatt,,Sen gör vi om allt igen. Det finns inte många minuter över att blogga och det hamnar lite längre ner på listan  än att hänga med Chefen och vänner. Sen vill jag blogga  om saker som är intressant,och det är svårt att veta vad läsarna tycker är intressant jämfört med vad jag anser vara det;) Detta är som en digital offentlig dagbok som jag kan titta tillbaka på och njuta av:)
Lite tatueringar har jag såklart hunnit med  och det är gott och blandat!
Herr Zaar fick en Tjernobylskog som bas för underarmen  och det ska bli jävligt roligt att fortsätta  med denna tills den blir en hel arm.
 Aimee fick sin mal på halsen och hon tog det som en kämpe  trots att det var över ett känsligt ställe! En hård djup underbar dag som  ger mitt arbete så mycket mer mening.
 Fick bara sunkiga foton av Kenneths polynesiska   ben men det kommer fler bättre då den ska byggas PO!
 En helt underbar lite deathly Hallows symbol :)
Och ett påbygge på Sofie som har watercolour armen:)
 Plötsligt,,oh my god ,,Vera har blivit så gangsta!! En fingertatuering på kvinnan som IKKE skulle ha ngt synligt;)
 Vi startade på en sjöjungfru på en skuldra och denna kvinnan tog det så jäkla bra! Ska bli fint att fortsätta på denna och bygga på bakgrund:)
 En magnoliaarm föds,, den kommer att bli himmelsk när den är färdig! Även denna dagen gav mig så mycket av livet ,en slags omvänd batteriladdning som är väldigt svår att förklara,,ni får helt enkelt sitta i stolen en dag för att fatta vad jag menar.
 En helt underbar watercolour grafisk vallmo på Line ,en så så underhållande människa att prata med även hon:)
 Ett påbygge på Clintan som vi gjorde för något år sedan,därav  är han läkt  medans fjärilen är  ny och lysande:)
 Sen lite vårbilder,,, Ingen speciell anledning merän att jag kommer att titta på dem om 10 år ochveta exakt var vi var och hur jävla bra vi hade det:)


 Ett besök av Leon som vuxit enorma mängder på ett år  och numera pratar på som FAN! Det är hela meningar och hela berättelser  ,inte nödvändigtvis något man förstår helt och hållet men nog fasen pratar han konstant! Mammas påg;) Bella och leon är bästa vänner och de utforskade vår gamla skitbrunn ihopa!

 Vi hängde lite i baren på country kårner,,,
 och då får man fanimig hångla också;)
Otto  hade den distinkta känslan av att vara konstant förföljd och han tog sig en funderare ute på terassen hur detta kunde komma sig. Svårt att sätta fingret  på,,
Sndag kväll innebar att jag var helt slut och landade i soffan med 2 små,,jag och Bella var normaltrötta,Leon not so much. Han var den siste att gå och lägga sig denna kvällen;) Är man på country kårner så är man!
Systers fick OCKSÅ en knäpp och släppte på den uråldriga spärren att aldrig tatuera sig på handen och det blev en systerstattoo;) Stolt över dig gumman!!
Med allt vad levaxinet innebär föll det sig så satans naturligt att dra fram maskinen igen! Den har inte varit rastad på 4 år nu pgr av sviktande leder och  koncentration. Inser nu att det är därför jag inte kunnat köra,min hjärna h ar inte redat av det alls,plus att jag fått böta bittert för det var gång  jag körde i minsta lilla kyla då händer och rygg bultade dagen efter. Nu är hon nyservad,snart nybesiktigad och försäkrad,,nu ska det köras! ,,Hoppas jag minns hurfan det går till!!

Fick hem en underbar Traderavinst i veckan ,en ostkupa från Jie Gantofta ,,en så så så jäkla underbar liten pjäs som jag kommer att använda flitigt!! Ja ,,jag börjar bli gammal och vuxen,,nu har man en soffa,en ostkupa och en piprökande man,,snart kommer dansband och vetefläta;)
Den fann sig genast hemma hos mina andra frulledetaljer,, jag är töntigt förtjust i retrofult porslin;) Äggkoppshönan är ju en favorit,den är så ful att jag skrattar var gång!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för att du delar med dig, kram Mimmi