Sidvyer, senaste månaden

torsdag 26 maj 2016

Även detta kommer att gå över.

jaha,, jag vet inte vad som händer men från topp topp ( minus lite nya anpassningar till Levaxinet) till plötsligt supertrött,allt ondare i levern och mer håravfall.  Trodde det skulle hålla sig på +- noll iaf men icke,förra tvätten fick jag en skrämmande tuss i handen.  Spontana näsblod har än en  gång börjat dyka upp,tex i tisdags vaknade jag med/av det. Intolerans mot även en riktigt låg mängd vin har dykt upp igen.

Googlade de 3 grejerna och det första som kom upp var proteinbrist. Jaha tänkte jag,kött är inte den största komponenten i  min mat ,och även om jag inte tränar så ofta längre så när jag väl går på det bryts hela kroppen ner.  Vi pratar 10 minuters träning sen skriker händer fötter höfter och axlar.Efter träningen blir jag så sömnig att det är löjligt och det är bara till att sova vare sig jag vill eller ej.2 dagar efter är lederna som värst. 
WTF!? 
Levern är tydligen ansvarig för att bryta ner T3 och T4 så att kroppen har nytta av dem så min sköldkörtel kan producera hur mycket den vill,blir det inte aktiverat av levern får jag det inte tillgodogjort,detta kan kanske även vara orsaken till att det ser normalt ut på proverna,dock är jag osäker på vad de mäter när de mäter ,fritt T4 eller ej (ja nu är vi nere på nivåer i medicin jag inte ska rota i)
Levern ansvarar även för att omvandla protein och kan den inte det tappar man hår och får spröda naglar. Jag har inga fina naglar kvar för de gav plötsligt upp allihopa och flagnade av,håret,,ja det vet ni redan.

Jag vet att detta inte alls är intressant att läsa och jag skriver det mer för mig än för ngn annan  plus att jag inte har en enda människa att bolla detta med( de flesta vänner har mycket nog med sitt eget). 
När paniken griper en i magen och man står där med en tuss hår i handen och bara vill bromsa denna jävla rullande katastrofstenen ,,då är det ensamt som fan. Kapten ska inte behöva bära hela tyngden av detta,hans frustration bli ju lika hög som min då han inget alls kan göra,och han ska iNTE bli en personlig assistent.

 De enda jag har som aktivt intresserar sig är faktisk mina kunder ,och vilket massivt stöd det har varit.  Det är de som gör att jag orkar  ta mig genom detta,de som gett mig tips och råd,de som pushat mig till att ryta ifrån i vården. 
Tacksam som få för mina läsare/ kunder <3
This too shall pass.

Inga kommentarer: